storitev

Terapija za osvoboditev in postavitev duše

Terapija temelji na globokem razumevanju duhovne narave človeka in uporablja kombinacijo metod za osvobajanje duše. Med terapijo se boste naučili prepoznavati negativne energije, ki se kopičijo v vaši duši, ter jih spustiti. Skupaj s stvarstvom, bomo prečistili vašo dušo in jo osvobodili blokad in entitet.

Vsak od nas se kdaj počuti ujete v svojem življenju?

Verjamem, da se s temi težavami, notranjimi boji in samogovori, slabim odnosom do sebe in občutkom manj vrednosti lahko borimo na različne načine in včasih nam lahko po nekaj letih ta boj tudi uspe dobiti.

Kaj pa se zgodi takrat, ko se vam zdi, da ste izgubili stik s svojo pravo identiteto in se ne morete znebiti teže, ki vas obtežuje in omejuje v vašem vsakdanjem življenju. Vse to so znaki, da se v vaši duši nahajajo blokade in entitete, ki vam preprečujejo, da bi živeli polno in srečno življenje.

Terapija temelji na globokem razumevanju duhovne narave človeka in uporablja kombinacijo metod za osvobajanje duše. Med terapijo se boste naučili prepoznavati negativne energije, ki se kopičijo v vaši duši, ter jih spustiti. Skupaj s starstvom, bomo prečistili vašo dušo in jo osvobodili blokad in entitet.

Dušo postavimo nazaj na njen prestol, ozavestimo in osrediščimo njeno moč, povežemo jo s telesom in razmejimo um in ego, na način, da delujeta v korist duši. Tako postavljeni, se lahko kasneje odločite za delo na sebi in se osredotočite na svoje cilje, ter polno zaživite svoje življenje.

Ne čakajte več, da vas blokade in entitete obvladajo do te mere, da izgubite voljo, ne odkrivajte vode, tam kjer je nekdo za vas postavil vodnjak.    Pridružite se terapiji in se osvobodite.

Kaj lahko pričakujete:

S posebno mmedium terapijo, ki jo delam čez vaše oči, tako lahko:

To je tako, kot bi imeli terapevta za dušo 24h – 3 mesece.

Samo ne verjemite le mojim besedam.
Preberite, kaj o terapiji menijo njeni uporabniki: