Tedenski napovednik 22.1. do 28.1. 2019

»Naše misli gradijo svet samopodobe in lastne vrednosti.«

TOREK 22.1. Preizkušnje v mislih se bodo vrtele okoli vztrajnosti, odnosu do sebe, kdaj, koliko in česa zmorem, ter lastne samo vrednosti.

DAN JE V ZNAMENJU:

 • Nekateri boste dosegli uspeh na področju, kamor ste vlagali največ pozornosti, predvsem to velja za dobro in podpis raznih pogodb, javnega priznanja in nagrad za preteklo delo. Dan je namenjen tudi partnerstvu in družini, zadovoljstvu in uživanju miru.
 • Malo manj ugodno pa je za neučakane ljudi, ki so na težkih preizkušnjah, se soočajo s spremembo v življenju. Soočeni boste namreč z resnico, ki je ne želite slišati, vendar sprejmite to kot izziv za potrjevanje lastne samo vrednosti, ohranite svoj notranji mir.

SREDA 23.1. Sprejmite svojo lastno moč, potolažite se in razmišljajte v korist srca, svojega notranjega kompasa.

DAN JE V ZNAMENJU:

 • Z delom na sebi sedaj že okušate prave sadove dela, pozitivno in optimistično lahko začrtate dolgoročne načrte. V zraku so dobre novice, novi možni dosežki, podvigi, katere izkoristite, kar se da hitro, saj znajo biti kratkoročne narave.
 • Izziv v tem dnevu bo strah pred novimi odločitvami, kateremu se predajte z namenom, da izluščite kaj ste se v preteklosti že naučili in tako izberite pravo odločitev. Uporabite matematične formule, modrost in razum, če se ne boste mogli odločiti, ne delujte in počakajte na bolj ugodne čase, ki bodo razkrili kašna je resnična narava izziva.

ČETRTEK 24.1. Miselno zapletanje, nejasnosti, nezmožnost v komunikaciji, zahteva fokus in jasnost poti, kam greste.

DAN JE V ZNAMENJU:

 • Pridobili boste jasno sliko zakaj se je vredno boriti, družina bo na prvem mestu, sreča, finančna varnost in malenkosti, ki delajo to življenje prijazno. Zato boste pričeli razmišljati o možnih spremembah, novih priložnostih in stremeli k harmoniji.
 • Dan je namenjen zaščiti tistega kar imate, potrditev jasnosti v življenju, osvajanje poguma, lahko odklon pri preobilici dela, kar svetujem, da malo naložite tudi ostalim. Lahko se pojavi skrb za zdravje ali težave z zdravjem.

PETEK 25.1. Treniranje uma, razuma, čustvene inteligence v povezavi s srcem. Ne bojujte se s seboj, temveč iščite harmonijo.  

DAN JE V ZNAMENJU:

 • Srce bo govorilo svoj jezik ljubezni, medtem, ko bodo čustva razburkana z namenom, da vklopijo razum in nedejavni um, pri odločitvah, kot so ljubezen, starševstvo, partnerstvo. Bodite kot voda, ta zajame vsa stanja, ko je potrebno miruje (led), ko deluje (teče), ko je eno s srcem (izpari), poslušajte svoj notranji glas, ki vas usmerja, to so vaša čustva in zavzemite stanje, ki vam v tem trenutku najbolj ustreza.
 • Izziv bo tokrat strah pred finančnim neuspehom, osamosvojitev, delo na svoje, negotovost pri zaposlovanju.

SOBOTA 26.1. Na novo odkrivamo svoje vrednote, vrline in začutimo moč, da lahko razločimo kaj potrebujemo.  

DAN JE V ZNAMENJU:

 • V vaši okolici se boste morali potruditi za odpuščanje, če boste želeli začutiti notranjo moč. Dobro preučite vir informacij, ki prihaja in verjemite le ustvarjalnim dobro naravnanim ljudem.
 • Izziv se bo kazal v prividu ujetosti v situacijah, kot da ni nič odvisno od vas, ter strah pred ukrepanjem. Počakajte na ugodnejše dneve ali pa se soočite s seboj. Vnetne spremembe se lahko razvijejo v kronična stanja, zato tisti, ki kažete znake obolenja in odlašate, obiščite zdravnika.

NEDELJA 27.1. Bodite pozorni na vsak vdih in izdih. Trenirajte čuječnost.  

DAN JE V ZNAMENJU:

 • Nedelja bo dan za počitek, mir, uživanje v družinskem okolju. Prijeto bo načrtovati dopuste, se veseliti v krogu prijateljev.
 • Malo manj ugodno za ljudi, ki branijo svoj ego na destruktivni način, svoje delovanje pa opravičujejo. Velikokrat se borimo s svojimi lastnimi demoni, ki jih je ustvarilo življenje samo, zato je pomembno, da se jih naučimo krotiti ali pa odpustiti iz gnezda.  pa je za neučakane ljudi, ki so na težkih preizkušnjah, se soočajo s spremembo v življenju. Bodite iznajdljivi.

PONEDELJEK 28.1. Ponovno vrednotenje sebe, med drugimi ljudmi in občutenje notranjega miru.  

DAN JE V ZNAMENJU:

 • Ne zakorakajte v sumničavost, raje se prepustite  toku, ki vas vodi v pravo smer. Določeni izzivi pridejo, ker želijo preveriti vašo moč odločitve in volje. Sprejmite tudi kako pomoč drugih ljudi ali prosite za nasvet.
 • Dan je dober za finance in čudovite podvigov poslu, moč obilja in varnosti, ker ste se bili pripravljeni spremeniti. Sedaj sprejmite te darove in sposobnosti in tudi drugim pokažite, da je življenje lahko čarobno.

Mmedium za vas pripravila Marija Klincov

FB: https://www.facebook.com/Mmediumm/

Skupina FB: https://www.facebook.com/groups/mmedium/

Ali me preprosto pokličite, vsak delovnik pon – pet :

Marija  041375284