STORITVE

Človek je bitje dveh svetov, duhovnega - duša in fizičnega – telo. Naša narava je več plastna, saj živimo v fizičnem svetu katerega vidimo in se zavedamo vsak dan in nefizičnem duhovnem, kjer smo povezani z višjo silo, izvorom, če se tega zavedamo ali ne. Duhovni svet nam tako nudi smernice, kako živeti in se razvijati v snovnem svetu, vendar se ob obilici čutnih in drugih dražljajev nemalokrat izgubimo, zaidemo in pričnemo verjeti v oddvojenost od izvora, Boga, narave, duha, univerzuma. Ko se to zgodi se izgubimo, ne najdemo več notranjega kompasa, postanemo negotovi in pričnemo tavati ali kot rečemo drugače življenje živi nas in ne obratno.
Zato, če ste se izgubili, ne slišite več notranjega glasu, imate občutek brez volja, veste da nekaj ni prav, ste na razpotju, se sprašujete kakšen namen imam, kaj je moj obstoj in številna druga vprašanja, potem sem tu za vas.
Pomagam vam pri spoznanju samega sebe, pri tem, da bi videli bistvo, zaradi katerega ste se rodili. Skupaj lahko ozavestimo kje ste in kam greste, poiščemo ljubezen, notranjo harmonijo, ponovno povezavo z izvirom energije, ki teče skozi nas vse, da boste zopet lahko verjeli v čudež Življenja.