storitve

Kakšne storitve nudim

Če želite spremeniti svoje življenje na zunaj, ga morate spremeniti na znotraj.

Neverjetno je, kako vam stvarstvo priskoči na pomoč, ko ste sprejeli odločitev in ste pripravljeni nekaj premakniti ali spremeniti na bolje.

Vse te spremembe so enostavne, če pravilno razumemo proces duše. Stvari se pričnejo razpletati, takoj, ko se prepustite toku spremembe.

Za vas sem, poenostavila pot, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Pomeni pa, da si želite in dopustite, da vam lahko pomagam z naslednjimi storitvami.

modra-krogla-z-drevesom-1
Vaši vodniki, vas nevidno vodijo, prav vsi jih imamo in so vedno na voljo, ter so bili izbrani glede na vaše poslanstvo. S pomočjo izpopolnjene tehnike jasnovidnosti in medijstva se boste lahko preko telefona posvetovali in dobili vpogled v svojo prihodnost, ter odkrili skrite izzive, ki jih morda ne vidite sami.
dve-dusi-astralno-kraljestvo-multiverzum-1
Storitev branja duše, dušnih zapisov in diagnostika, vam tako lahko pomaga pri komunikaciji z višjim jazom in vašimi vodniki, ter prinese pomiritev, saj slišite sporočila, ki vam pomagajo ozavestiti vaše stanje. Diagnostika se izvaja na vseh ravneh duše.
meditacija-odrasli-na-kamnu-1
Terapija temelji na globokem razumevanju duhovne narave človeka in uporablja kombinacijo metod za osvobajanje duše. Med terapijo se boste naučili prepoznavati negativne energije, ki se kopičijo v vaši duši, ter jih spustiti. Skupaj s stvarstvom, bomo prečistili vašo dušo in jo osvobodili blokad in entitet.
Dogovorimo se za sestanek

Če se je v vas ustvarila želja po klicu, potem sem tu za vas. Tukaj lahko zakupiš svoje minute .