Single Blog

OBRATNI TIME LINE HEALING

Včasih imamo želje, ki izgledajo predobre da bi se nam lahko uresničile. Želimo si lepega življenja, občutka sreče, izpolnjenost v materialnem življenju, ljubezen in partnerja, željeno nosečnost in otroka, včasih pa samo ponovno občutiti, kako je biti zdrav, zato, da bi v svoje življenje priklicali zdravje in obilje. Zanimivo je, dejstvo, da so ljudje prepričani, da si to morajo nekako zaslužiti, prigarati, vendar vedite, da vam je ob rojstvu dano obilje vsega, kar si želite. Ne glede kaj se vam dogaja v tem trenutku, si dovolite, da vas spomnimo zakaj mislite, da tega ne morete imeti in vas naučimo – oz. bolje spomnimo, kako boste do tega prišli. Ob hkratni terapiji, prejmete ogromno moč za spremembo v sebi in ponovno povezavo s samim seboj in vašim vodnikom.

Kaj bomo počeli?

Je variacija terapije po časovni liniji, kjer se vračate v čas, ko ste bili srečni, izpolnjeni, močni, uspešni in zdravi. To je tehnika, ki je koristna za manifestacijo želenega rezultata v vašem sedanjem življenju. Temelj te tehnike je kvantna fizika, ki uči da preteklost, sedanjost in prihodnost sestoji iz ene točke sedaj – zato lahko vse prikličemo v sedanje življenje in izkoristimo za svoj vizualizirani cilj. Seveda morate vedeti, da se Ego osebnost kadarkoli lahko vmeša v ta postopek, zato so dodane tehnike, ki nam omogočijo soočenje s strahom in sumničavostjo.  Prav tako pa vas lahko povežemo z bodočo časovno linijo v kateri ste navedli svoj cilj, kjer se povezujete z bodočim sebstvom in on tako postane vaš duhovni vodič, ter vas vodi na pot za uresničenje.

[space shortcode_name=”” height=”space-md” responsive=”{"desktop_display":{"selected":"yes"},"tablet_landscape_display":{"selected":"yes"},"tablet_display":{"selected":"yes"},"smartphone_display":{"selected":"yes"}}” _array_keys=”{"responsive":"responsive"}” _made_with_builder=”true”][/space]

Comments (0)