Single Blog

INTEGRACIJA DUŠE

Se v svojem telesu ne počutite dobro? Se počutite, kot da niste iz tega planeta in vas nihče ne razume? Vam to življenje predstavlja beg sem ter tja in se ne znajdete najbolje?

Razlog je, da vedno dobite samo to kar imate, kajti to kar imate postane magnetna sila, privlači nekaj sebi podobnega. To magnetno središče ustvari energijsko polje in v tem energijskem polju se začnejo dogajati stvari.

Ključ integracije duše leži v vračanju izgubljenih fragmentov duše sedanjih in preteklih življenj. Preden se prestrašite, da je to misija nemogoče, naj vam povem, da jih po večini imate in jih najdete tekom življenja, na primer obiščete Pariz in se iz potovanja vrnete celi in izpolnjeni – doživeli že kdaj kaj takega?

Poznamo več tehnik:

  • osnovna je odpuščanje, oproščanje in odvezava, kjer se gre globoko v energijske strukture in tam iz višje perspektive zazna, odpusti in oprosti, skozi ozaveščanje in čustvovanje, pri čemer se ne ujamemo v pasti drame.
  • Druge so sodbe in okrivljenje sebe in drugih, pri čemer se del vaše duše skrije v temo in se ji ves čas izogiba. S pomočjo tehnik potem temačne dele privlečemo na svetlobo in se soočimo z občutki sodb, ki smo jih izrekli zase in za druge, pri tem je delovanje ega izključeno. Dovolimo sebi samo občutit, pogledati in sprejeti dele sebe, ki so.
  • tretje so entitete ali prisotnost sil v vašem polju in na vseh mogočih ravneh. Nastajajo zaradi največjih vzrokov v univerzumu, kot so krivda, sram, strah in sodbe. Pomaga vam ozavestiti kdaj so nastale, se soočiti z njimi in jih odpustiti da gredo svojo pot. Skupaj potem naredimo zaščito in vas naučimo kako postopati naprej.  Entitete se kažejo kot različne oblike, zato so možne korenite spremembe v vašem življenju tukaj in sedaj, predvsem pa vaša dobrobit za naprej.
[space shortcode_name=”” height=”space-md” responsive=”{"desktop_display":{"selected":"yes"},"tablet_landscape_display":{"selected":"yes"},"tablet_display":{"selected":"yes"},"smartphone_display":{"selected":"yes"}}” _array_keys=”{"responsive":"responsive"}” _made_with_builder=”true”][/space]

Comments (0)