Majhni koraki do uspeha

Zavedanje
Ste se resnično odločili, da si želite delati z menoj?
Odločitev pomeni lahkotnost v izbiri, pomeni, da nekaj močno začutimo, da je prav in dobro. Oseba, h kateri gremo, nas mora potegniti v razmišljanje, da je tam nekaj za vas. Po navadi je to slutnja, pogovor s prijateljem ali video, ki ste ga ravnokar poslušali. Če boste to čutili, kot resnico, to pomeni, da boste zadevo prespali, pomeni tudi, da če se zjutraj zbudite in še vedno slišite glas obišči Marijo, potem bo nekaj na tem. Potem to tudi storite.
Zavedanje
Rezervirajte svoj termin
Rezervirajte svoj termin
Moje delo obsega povezavo z izvorno silo milosti, to pa pomeni, da delam v določenem časovnem okvirju od 07h do 14h popoldne. Izjemoma so možni posvetovalni obiski ob ponedeljkih in torkih popoldne do 20h zvečer. Izberite datum in uro, ki vam ustreza, ter me pokličite na številko 041 375 284.
Rezervirajte svoj termin
Sledite navodilom
Sledite navodilom
Občasno glede na resnost položaja ali pa izziv, pred katerim ste, potrebujem nekaj podatkov, da se ustrezno pripravim. Dobro je, da se na srečanje pripravite, tako, da zapišete izziv, položaj ali vprašanja, za katere želite pomoč.
Sledite navodilom
Vaša transformacija se je pričela
Tako, dan poprej ali srečanje isti dan!
Morda boste občutili nenavaden mir, lahko pa boste nervozni ali občutili strah. To je popolnoma normalno, poslušajte svoje srce, in če morda niste dobili navodila ali potrditve termina, kako do mene, me o tem obvestite. Če se zgodi višja sila vas prosim, da me o tem obvestite, ter ponudite priložnost nekomu, ki čaka za vami.
Vaša transformacija se je pričela

Storitve, katere vam nudim

Pri svojem delu uporabljam izključno individualni pristop, kateri je v celoti prilagojen vam, vašim potrebam in ciljem. Na podlagi uvodnega razgovora in celovite analize, iz nabora razpoložljivih storitev izberem tiste, katere bodo ponudile optimalni učinek oziroma rezultat.

Terapije

Biohacking, TLH, avtohipnoza, timeline healing, bioenergija.

Energetsko čiščenje in usklajevanje energij

Vse okoli nas je energija. Sami smo energija. Energijo sprejemamo in oddajamo. Prav energije so pogosto krive za slabo počutje, nemir, slabo koncentracijo in slabe poslovne rezultate. Z analizo in očiščenjem prostora poskrbimo, da se energije uravnovesijo v naravno, pozitivno ravnovesje.

Jasnovidni uvid in svetovanje

Celovit vpogled v vaše trenutno stanje, na podlagi katerega pripravimo celovit program oziroma smernice za vaš razvoj, napredek in izboljšave.

Seminarji, delavnice

Izobraževanje je temelj napredka in razvoja. Zato za vas pripravljam domače in mednarodne delavnice, katerih se lahko udeležite osebno, preko video in avdio zapisov, ali preko video konferenc. Skupaj bomo spoznavali energije, tehnike in metode, katere vam bodo pomagale najti odgovore in rešitve.

Področja na katerih vam lahko pomagam in svetujem

Kot svetovalka mnogim posameznikom, posameznicam, strokovnjakom, podjetjem in organizacijam, vam lahko pomagam in svetujem na vseh ključnih področjih življenja.
Zdravje in počutje

Eno najbolj občutljivih področij, na katerem stoji vse. Zato se mu posvečam z največjo mero pozornosti in celovitosti. Vse se prične s celovito analizo stanja, iskanja vzrokov in načrtom rešitve.

Osebni in partnerski odnosi

Navadno imajo partnerska in družinska nesoglasja (s partnerjem, družino, otroci…) globje vzroke, kot si mislimo. S posebnim terapevtskim programom poiščemo te vzroke, jih izoliramo in odstranimo. 

Poslovna in karierna učinkovitost

Izgorelost, slaba koncentracija, slabi odnosi v kolektivu, negativna naravnanost, nezmožnost iskanja in postavljanja ciljev itn. vse to so dejavniki, ki vplivajo na vaš poslovni rezultat. Spoznajte program, kateri vam bo pomagal vrniti navdušenje, jasno vizijo, pozitivno energijo, osredotočenost na rezultate in na odlično energijo med zaposlenimi.

Kako deluje?

Preprosto sledite korakom...

Vsaka pot se prične s prvim korakom.

Da bi pričeli s terapijami oz. svetovanjem, preprosto sledite korakom. Vse se prične z brezplačnim osebnim pogovorom preko telefona (ali osebno). 

Pripravljeni?

S klikom na spodnji gumb, boste rezervirali svoj termin za kratek brezplačen telefonski posvet.

Vsi vaši podatki so skrbno varovani in v nobenem trenutku ne bodo deljeni z drugo ali tretjo osebo, uporabljeni pa bodo izključno za izvedbo posveta.

Sprejmite jasno odločitev
Preden pričnete s terapijo, ali zaprostite za moje svetovanje je ključno, da sprejmete jasno odločitev, da želite pomoč, predvsem pa, da želite nekaj spremeniti.
1
Dogovorite se za brezplačen posvet
Vse se prične s kratkim, brezplačnim uvodnim razgovorom, posvetom, kateri je namenjen zbiranju ključnih informacij o vašem trenutnem stanju, vaših željah in ciljih. Posvet navadno poteka preko telefona, možen pa je tudi osebno, po predhodnem dogovoru.
2
Izdelava akcijskega načrta
Na podlagi uvodnega razgovora, skupaj pripravimo akcijski načrt, ki je sestavljen iz izbranih storitev, katere vam bodo, ob pravilni in redni rabi, nudile optimalni rezultat.
3
Zaveza in delo po programu
Vsi rezultati so v veliki meri odvisni prav od vaše zaveze in načrtnega dela po zadanem programu. Energija da energijo in akcija da rezultat.
4