Majhni koraki do uspeha

Zavedanje
Ste se resnično odločili, da si želite delati z menoj?
Odločitev pomeni lahkotnost v izbiri, pomeni, da nekaj močno začutimo, da je prav in dobro. Oseba, h kateri gremo, nas mora potegniti v razmišljanje, da je tam nekaj za vas. Po navadi je to slutnja, pogovor s prijateljem ali video, ki ste ga ravnokar poslušali. Če boste to čutili, kot resnico, to pomeni, da boste zadevo prespali, pomeni tudi, da če se zjutraj zbudite in še vedno slišite glas obišči Marijo, potem bo nekaj na tem. Potem to tudi storite.
Zavedanje
Rezervirajte svoj termin
Rezervirajte svoj termin
Moje delo obsega povezavo z izvorno silo milosti, to pa pomeni, da delam v določenem časovnem okvirju od 07h do 14h popoldne. Izjemoma so možni posvetovalni obiski ob ponedeljkih in torkih popoldne do 20h zvečer. Izberite datum in uro, ki vam ustreza, ter me pokličite na številko 041 375 284.
Rezervirajte svoj termin
Sledite navodilom
Sledite navodilom
Občasno glede na resnost položaja ali pa izziv, pred katerim ste, potrebujem nekaj podatkov, da se ustrezno pripravim. Dobro je, da se na srečanje pripravite, tako, da zapišete izziv, položaj ali vprašanja, za katere želite pomoč.
Sledite navodilom
Vaša transformacija se je pričela
Tako, dan poprej ali srečanje isti dan!
Morda boste občutili nenavaden mir, lahko pa boste nervozni ali občutili strah. To je popolnoma normalno, poslušajte svoje srce, in če morda niste dobili navodila ali potrditve termina, kako do mene, me o tem obvestite. Če se zgodi višja sila vas prosim, da me o tem obvestite, ter ponudite priložnost nekomu, ki čaka za vami.
Vaša transformacija se je pričela

Storitve, katere vam nudim

Sama pravi: "Moje poslanstvo je ljudem dati upanje, tolažbo in novo razumevanje sebe in svojega življenja ...
Jaz sem preprosto samo medij, ki informacije prenese v razumno obliko."

Terapije
(V živo ali on line)

Biohacking, TLH, avtohipnoza, timeline healing, bioenergija, so le del tehnik, ki jih Marija uporablja v svoji praksi. Je učenka številnih mistikov in priznanih terapevtov po svetu. Z leti pa je ustvarila svojo lastno terapevtsko tehniko.

ENERGETSKO ČIŠČENJE
IN USKLAJEVANJE ENERGIJ

Vse okoli nas je energija. Sami smo energija. Energijo sprejemamo in oddajamo. Prav energije so pogosto krive za slabo počutje, nemir, slabo koncentracijo in slabe poslovne rezultate. Z analizo in očiščenjem prostora poskrbimo, da se energije uravnovesijo v naravno, pozitivno ravnovesje.

JASNOVIDNI UVID IN SVETOVANJE
(V ŽIVO ALI ON LINE)

Marija je v prvi vrsti medij, jasnovidka in bralka vašega dušnega zapisa. Pomaga predvsem na vseh življenjskih področjih, ko se znajdete v dvomih ali pa ne veste kako naprej.

POGOVOR Z UMRLIMI
(SAMO V ŽIVO)

Seansa pogovor z umrlimi je lahko doživetje in terapija ob žalovanju. Hkrati pa nudi tudi osvobajanje od ujetosti v zamere ali predstavlja postavitev družinske karme. Morebitna ujetost v preteklost, tako postane osvobojeno stanje vsakega posameznika.

1 +
Navdušenih strank
1 %
Zadovoljstvo
1 %
Podpora

Področja na katerih vam lahko pomagam in svetujem

Kot svetovalka mnogim posameznikom, posameznicam, strokovnjakom, podjetjem in organizacijam, vam lahko pomagam in svetujem na vseh ključnih področjih življenja.

TERAPIJE, KI JIH IZVAJAM?

JASNOVIDNOST , prekognacija, telepatija in daljnovidnost • Mentalne zaznave, Matrix, DNK, Integracija duše.
• Diagnoza stanja vaše duše, prisotnost entitet in stanje vaših energijskih centrov, ter integriranost duše v vaše telo.
• Pregled v nejasnostih glede vpliva negativnih sil, črne magije, prisotnost demonov, zastalih entitet in duš, ter prostorov v katerih bivate ali delate
• Terapije skozi moje oči, čiščenje duše, telesa, astralnega, eteričnega, kavzalnega in mentalnega telesa ter 6 ravni zavedanja
• Terapije astralnega potovanja, terapija preteklih življenj, časa spočetja, obdobja pred in po rojstvu, utelešenje vaše duše v telo; Terapije pri ne pojasnjenih stanjih zavesti, zaznav in vedenja, tudi koma, obiski v bolnišnici niso nujni. - Avtohipnoze pri stanjih raznih fobij, odvisnostih in čustvenih stanjih. - Terapija po časovni liniji, metoda TLH. Vsaka terapija se izvede po predhodnem dogovoru z vami in prvi posvetovalni uri. Terapijo pa lahko spoznate po predhodnem dogovoru, in če vas zanima, se dogovorite za posamezni obisk.

kdo je lahko moja stranka?

Odrasla oseba, ki je pripravljena sprejeti odgovornost in nima klinično diagnosticiranih duševnih bolezni

KRAJI DELOVANJA?

• Obisk v pisarni, delo na daljavo ali online
• Pregled stanovanj in hiš, čiščenje in usklajevanje energij
• Meditacije v vašem kraju
• Potovanja z delom na sebi
• Vaše podjetje in delovno okolje, postavitev in energijsko usklajevanje
• Prireditve, predavanja, gostovanja, hoteli in kongresne dvorane

PODROČJA, NA KATERIH DELUJEM?

Ste na prelomnici svojega življenja ali pa pred težkimi življenjskimi izzivi (nesoglasja, družinska dinamika, zaposlitev in kariera, selitev, smrti, nova rojstva)
• Težje oblike čustvenih obremenitev (smrti, ločitve, zapuščenost, finančne izgube, izguba zaposlitve, čustvena stanja anksioznosti in depresije)
• Preobremenjenosti in izguba nadzora nad lastnim življenjem (stalna utrujenost, izčrpanost, izgorelost, neodločnost, zmedenost, stagniranje, ujetost v preteklost in otroštvo, ujetost v partnerstvih in ljubezenskih trikotnikih)
• Vprašanja osebnostne naravnanosti (iskanje smisla bivanja in življenja, ljubezen in partnerstvo, duhovnost, strahovi, fobije, občutki krivde, sramu in sodb, zlorabe in zamere)
• Osebna in duhovna rast (smisel vašega življenja, karmične lekcije in povezave, duhovna partnerstva, poslanstvo vaše duše, vodenje za osebno uspešnost in samorazvoj, vodenje in samo vodenje podjetij in posameznikov, zavedanje sebe, karmična in družinska postavitev)
• Otroci (nenavadno obnašanje, nespečnost, motnje v razvoju, čustvene motnje, težave z učenjem, pozornosti in vodenje čez obdobje težkih izpitov – matura, sprejemni izpit, univerzitetni študij)

NAČIN DELOVANJA

• Osebno: Dogovor za termin z brezplačnim klicem, posvetovalna ura, podpis pogodbe o sodelovanju in izvajanju terapij, ter izvedba in terminsko usklajevanje;
• Poslovno: dogovor za termin z brezplačnim klicem, posvetovalni razgovor, predogled potrebe podjetja in izzivov, načrt in pogodba, izvedba in časovni okvirji projetka;

ČAS DELOVANJA?

• Osebno: 45 minut posvetovalne ure, 60 minut obstoječe ure terapije, 90 minut terapije Mmedium, 120 minut posebne ponudbe dela na sebi
• Poslovno: projektno sodelovanje dnevno, tedensko, mesečno, letno

Kako deluje?

Preprosto sledite korakom...

Vsaka pot se prične s prvim korakom.

Da bi pričeli s terapijami oz. svetovanjem, preprosto sledite korakom. Vse se prične z brezplačnim osebnim pogovorom preko telefona (ali osebno). 

Pripravljeni?

S klikom na spodnji gumb, boste rezervirali svoj termin za kratek brezplačen telefonski posvet.

Vsi vaši podatki so skrbno varovani in v nobenem trenutku ne bodo deljeni z drugo ali tretjo osebo, uporabljeni pa bodo izključno za izvedbo posveta.

Sprejmite jasno odločitev
Preden pričnete s terapijo, ali zaprostite za moje svetovanje je ključno, da sprejmete jasno odločitev, da želite pomoč, predvsem pa, da želite nekaj spremeniti.
1
Dogovorite se za brezplačen posvet
Vse se prične s kratkim, brezplačnim uvodnim razgovorom, posvetom, kateri je namenjen zbiranju ključnih informacij o vašem trenutnem stanju, vaših željah in ciljih. Posvet navadno poteka preko telefona, možen pa je tudi osebno, po predhodnem dogovoru.
2
Izdelava akcijskega načrta
Na podlagi uvodnega razgovora, skupaj pripravimo akcijski načrt, ki je sestavljen iz izbranih storitev, katere vam bodo, ob pravilni in redni rabi, nudile optimalni rezultat.
3
Zaveza in delo po programu
Vsi rezultati so v veliki meri odvisni prav od vaše zaveze in načrtnega dela po zadanem programu. Energija da energijo in akcija da rezultat.
4