Rezervacija

[vc_row fullwidth=”yes”][vc_column el_class=”hero-slider”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1452766900798{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”Rezervacija termina osebnega posveta” font_container=”tag:h1|text_align:left|color:%23e0c67b” google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:500%20bold%20regular%3A500%3Anormal”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]Storitve, ki jih izvajam v svojem centru, so skrbno načrtovane in v celoti prilagojene posameznemu uporabniku oziroma uporabnici. Zato je pomembno, da pred posvetom natančno analiziramo vaše trenutno stanje, določimo cilj in pripravimo program, ki vas bo vodil do izjemnih rezultatov.

Vse se tako prične z brezplačnim kratkim uvodnim telefonskim razgovorom, skozi katerega zberem potrebne informacije in  skupaj z vami določim primeren program.

Za rezervacijo svojega termina preprosto izpolnite obrazec desno in v najkrajšem možnem času boste prejeli moj telefonski klic, skozi katerega bomo opravili kratek posvet.

V nadaljevanju si lahko preberete ključne elemente posamezne storitve.

 

60 MINUTNI POSVET ALI 90 MINUTNI POSVET

Svetovalna ura ali posvet je kot sporočilo prijatelja, ki ti želi pomagati. Namenjen je tistim, ki se soočajo s »težkimi časi«. Zasnovan je iz preprostih korakov, skozi strategije, s katerimi dosežemo željene spremembe in izboljšamo kakovost življenja samega.

Na individualnem posvetu rešujemo sledeče izzive:

 Ste na prelomnici svojega življenja ali pa pred težkimi življenjskimi izzivi (nesoglasja, družinska dinamika, zaposlitev in kariera, selitev, smrti, nova rojstva)

 Težje oblike čustvenih obremenitev (smrti, ločitve, zapuščenost, finančne izgube, izguba zaposlitve, čustvena stanja anksioznosti in depresije)

 Preobremenjenosti in izguba nadzora nad lastnim življenjem (stalna utrujenost, izčrpanost, izgorelost, neodločnost, zmedenost, stagniranje, ujetost v preteklost in otroštvo, ujetost v partnerstvih in ljubezenskih trikotnikih)

 Vprašanja osebnostne naravnanosti (iskanje smisla bivanja in življenja, ljubezen in partnerstvo, duhovnost, strahovi, fobije, občutki krivde, sramu in sodb, zlorabe in zamere)

 Osebna in duhovna rast (smisel vašega življenja, karmične lekcije in povezave, duhovna partnerstva, poslanstvo vaše duše, vodenje za osebno uspešnost in samorazvoj, vodenje in samo vodenje podjetij in posameznikov, zavedanje sebe, karmična in družinska postavitev)

 Otroci (nenavadno obnašanje, nespečnost, motnje v razvoju, čustvene motnje, težave z učenjem, pozornosti in vodenje čez obdobje težkih izpitov – matura, sprejemni izpit, univerzitetni študij)

Kaj dosežete kot udeleženci posvetovalne ure:

– Na posvetu se jasno opredeli razlog obiska in razsvetli dejansko stanje, zavedanje izziva in moči, ki jo imate, da ga presežete.

– Pogovorimo se o pomenih trdnih odločitev, ločitev od ustaljenih prepričanj in
vzorcev, skupaj poiščemo moč, ki jo lahko občutite in odkrijemo skrite potenciale, ki so v vas, ter najdemo rešitev za izziv pred katerim ste.

– Na posvetu pridobite številne uvide, moč, ter orodja za samopomoč, ki sem jih
razvila skupaj s svojimi učitelji, ter predavatelji.

– Ob koncu posveta pa še priporočila za naprej. Opredelitev ciljev in koraki do tja, da se dvignete nad lastne ali preslikane sistemske omejitve, ter z lastno močjo ponovno zaživite polno in dostojno življenje.

Lahko izberete med 60 minutnim ali 90 minutnim posvetom.

 

POSVET S TERAPIJO 90 MINUT:

Če ste pred določenimi izzivi in še nimate dovolj moči za korak naprej, potem vam priporočam posvet s terapijo. Edina stvar, ki je pri tem pomembna, je vera, da so spremembe mogoče.

S posebno tehniko terapije, ki sem jo razvila sama z delom energetskega terapevta, tako vstopim v vaše bio polje in odkrijem motnje za nastanek izzivov, ter nezavednega. V sklopu treh terapij in pogovorov, tako odkrijemo vzrok in jedro, ter uskladimo vse kar je neskladnega v vaši energetski strukturi.
Tako lahko osvobojeni od ujetosti v energije, ki blokirajo, ovirajo ali zapirajo pot vašemu obstoju, ponovno pridobite priložnost kreiranja lastnega življenja in občutenja moči, ter volje.

Ogromna sprememba je vidna že po prvi opravljeni terapiji. Za premagovanje blokad in resnično spremembo na bolje pa priporočam 3 terapije zaporedoma v roku 21 dni.

 

 [/vc_column_text][/vc_column][vc_column css_animation=”none” width=”1/2″][vc_empty_space height=”20px”]

    [/vc_column][/vc_row]