Reference

Utrinki zadovoljnih uporabnikov

Sodelujem z božansko inteligenco, le ta se mi večkrat pojavi pod imenom Sophia – mati modrosti. Ker me ne zanimajo negativni vidiki zunanjega sveta, saj le ti nimajo nič opraviti z nami, vselej pričakujem pozitivne rezultate uvidov in terapij.

V našem svetu, pritegnemo k sebi, le tiste ljudi, ki potrebujejo pomoč ali pa se kako drugače poslovno povežemo.

Vse, kar se zazna v našem sodelovanju je pozitivni način in stremimo k blagoslovom, molitvam in svetim dekretom.

Hvaležna sem, za številne ljudi, ki se obrnejo na nas in ostajajo povezani z nami.

Tukaj si lahko preberete nekaj utrinkov zadovoljnih uporabnikov.

“Verjamem, da je za vse nekje vzrok. K Mariji sem prišla, ker sem bila 3 leta samska in si nisem znala razložiti zakaj me nihče ne opazi, kaj šele povabi na zmenek. Z njeno pomočjo sem prišla do ugotovitev, pretovorila svoje razumevanje, s terapijami sem odprla svoje srce. Z nekaj usmeritvami sem tako pričela s sprejemanjem povabil na zmenke in danes že živim s svojim partnerjem v novi hiši. Zanimivo je, kako hitro po 3 terapijah se je vse odvilo in žal mi je da to nisem storila veliko prej.”
Vesna M.
Izola, Slovenija
“K Mariji sem prišla zaradi težav invalidnosti po številnih operacijah v otroštvu. Moje stanje mi onemogoča hojo, gibanje na prostem in vožnjo z avtomobilom. Danes je minilo 1 leto od kar sama hodim na sprehode, se vozim z avtomobilom in uživam v vsakodnevnih opravilih. Moji vzroki so se nahajali globoko v otroštvu in vse kar sem poznala so bile bolnice in zdravniško osebje, pravzaprav sem se samo tam počutila varno. Marija mi je pomagala ozavestiti svoje novo telo, reprogramira moje stanje, dvignila vibracijo, da sem lahko začela razumeti življenje na drugačen način.”
Marta H.
Litija, Slovenija
“K Mariji sem prišel na željo žene, ki je menila, da uživanja alkohola nisem imel več pod kontrolo. V samo treh terapijah mi je pomagala, da sem opustil to razvado in se odločil za lepše življenje v dvoje. Nisem vedel, da je bil vzrok za moje stanje upokojitev in vzorci moje družine, kot tudi ne sposobnost soočiti se z novim obdobjem po upokojitvi. Že po prvi terapiji sem ji nazdravil z vodo in rekel, samo še tega spijemo, pa gremo. Od takrat naprej sem v treznem stanju zadnje 3 leta in večno ji bom hvaležen za to.”
Marko K.
Domžale, Slovenija