storitve

Kakšne storitve nudim

Marija Klincov

Ljubim svoje poslanstvo in občutek svobode, ki ga ob delu z vami doživljam.

 Vsak dan pridobivam jasna navodila svojih vodnikov, predvsem pa se prepuščam v milost stvarstvu, svetemu duhu in sem predana Kristusovi poti srca.

Ne pripadam nobeni dogmi, skupini, sekti, niti kultu.

 Nisem čarovnica, niti beli mag.

Sem pa v duhu povezana s stvarnikom, ki je edina sila Alfe in Omege mojega življenja.

Skozi svoje oči vidim in čutim vse dimenzije stvarstva, predvsem pa povezave z enostjo v vsem. Kadar gledam vašo dušo, to pomeni, da vidim v njej njene najlepše dele in dimenzije, vse ostalo je balast, ki se lepi skozi izkušnje kontrasta v fizični kreaciji. Ponižna sem v svojem duhu do tega daru, hkrati pa si jemljem pravico, da zavrnem ljudi, katerim ne morem ali ne smem pomagati.

Naše poslanstvo je svetovati in pokazati organizacijam ter posameznikom, kako z varnim delom brez tveganj ustvariti oziroma ohraniti in krepiti zdravje na delovnem mestu.

Življenje je zelo preprosto, ko se izmojstrimo v njem. Sama kreacija je niz želja, ki se kažejo skozi manifestacije tistega, kar mislimo in smo.

Sem Marija Klincov ...

… in že več kot 20 let svojega življenja jasno zaznavam svet onkraj in povezavo z izvorno silo stvarnika.

Ljudem pomagam občutiti milost v sebi in jim omogočim, da odkrijejo svoje edinstveno duhovno poslanstvo, smisel življenja, lastno vrednost in razvijejo veličino svoje duše. 

Veljam za jasnovidko, medij in para-psihologinjo, zato vas lahko vodim k vaši uspešnosti in osebni učinkovitosti, ter sem priznana od reda patrov na področju
prevajanja izvorne sile Svetega duha, mednarodno priznanih učiteljev, učiteljev psihologije in mistike. 

Za svoja razmišljanja uporabljam številne vire in si prizadevam spremeniti naš svet na bolje s preprosto spremembo posameznika in njegovim zavedanjem, zakaj je tu.

Ne zanemarjam moč osebne preobrazbe, moje delo je posvečeno prebujanju človeštva. V času, kjer se nahajamo, tako nudim osebna srečanja, skupinske transformacijske delavnice, meditacije, ter pripravljam zametke knjig, za vaš osebni preboj.

Svetujem voditeljem, poslovnim ljudem, kriznemu managementu in ljudem na različnih področjih, ki se trudijo v izboljšanje našega življenja – zdravnikom, voditeljem, humanitarnim delavcem, sociali, aktivistom, direktorjem podjetij, raziskovalcem, izumiteljem, športnikom, osebam iz sveta estrade, učiteljem in staršem, ter posameznikom, ki si želijo nadgradnje.

V prihodnosti si želim, tako s pomočjo posameznikov in donacij, pomagati čim večjim množicam ljudi, ob preprostem prenosu izvorne energije in brezplačnih predavanjih. Hvaležna sem, da ste tukaj, da berete moje besede in vas vabim, da me kontaktirate, v kolikor začutite, da potrebujete vodenje ali pomoč.