Splošni pogoji poslovanja spletne strani mmedium.si so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPOT). S spletno stranjo upravlja Marija Klincov s.p.(v nadaljevanju Ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani mmedium.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Ponudnik si prizadeva za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije na spletni strani so lahko simbolične.

Kakršnakoli uporaba vsebine spletne strani in fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem Ponudnika.

Vse avtorske pravice so pridržane.

Pogoji uporabe spletne strani

Vsebino, ki je objavljena na spletnih straneh mmedium.si, lahko uporabljate in reproducirate v ne-komercialne namene (obvezno je potrebno ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah) in s pisnim dovoljenjem za komercialne namene.

Ponudnik se trudi, da so vse vsebine točne, vendar ne prevzema nobene garancije o njeni točnosti in/ali ažurnosti. Vsebine na strani se lahko kadarkoli spreminjajo, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov in ne odgovarjamo za posledice tako povzročenih sprememb.

Vse vsebine objavljene s strani uporabnikov, so objavljene na lastno odgovornost. Pridružujemo si pravico, da vsebine kadarkoli pobrišemo (predvsem zaradi žaljivih vsebin). Zunanje povezave na strani mmedium.si niso pod našim nadzorom.

Ponudba storitev

Zaradi narave naših storitev (izvajanje tečajev na lokacijah ter on line tečajev in delavnic) se dogodki na spletni strani mmedium.si pogosto ažurirajo in spreminjajo.

Vsi tečaji, programi in delavnice se izvajajo pod vodstvom strokovnih sodelavcev, za katere se zavezuje, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov.

Mmedium.si si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov in si pridružuje pravico spremembe ali odpovedi tečajev/programov/delavnic v primeru bolezni, ali premajhnega števila prijav.

Način plačila

Na spletni strani mmedium.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

On line tečaji, programi, priročniki, delavnice

Spletni tečaji, programi, priročniki, delavnice

Rok za plačilo po predračunu je 48 ur po prejemu predračuna. V kolikor predračun v tem času ni plačan, se smatra, da kupec odstopa od naročila.

Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na njegovem e-mailu.

Cene

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Vse cene so v EUR in ne vsebujejo stroškov dostave. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji.  Pridružujemo si pravico do spremembe cen. Spremenjene cene veljajo za nakupe do trenutka sklenitve pogodbe med kupcem in podjetjem, ki upravlja s spletno stranjo.

Rezervacija mesta in nakup

Spletni tečaji, programi v živo, delavnice

Rezervacija mesta se opravi z izpolnitvijo prijavnice, ki se nahaja v posameznem zavihku tečajev, programov, priročnikov, delavnic.

Po izbranem programu sledi vnos osebnih podatkov za tečaj, program, priročnik, delavnico. Z oddano prijavnico na elektronski naslov se dogovorimo za termin, ostale podrobnosti ter pošljemo predračun.

S tem je  vaše mesto na tečaju/programu/priročnik/delavnico rezervirano za 48 ur. V tem roku je za dokončno potrditev rezervacije oz. nakup potrebno opraviti tudi plačilo.

On line tečaji, programi, priročniki, delavnice

Ko kupec vnese informacije o svojem plačilu, se informacije pošljejo neposredno na platformo, ki jo uporabljamo Stipe in se varno shranijo v njeni odlagalni enoti. Platforma Stripe je certificirana kot ponudnik storitev PCI na ravni 1, ki je najstrožja raven certifikacije. Platforma ustvari enkratne kode, jih uporabimo pri izdaji računov kupcem.

Pravica do odstopa od nakupa

Po nakupu je odstop nakupa možen samo v primeru pisne odpovedi najkasneje 1 teden pred pričetkom tečaja/programa/delavnice ali pa v primeru bolezni, za katero mora biti  inštruktorju predloženo zdravniško potrdilo. V tem primeru je možno tečaj/program/delavnico nadomestiti v prihodnjih terminih, ali pa dobiti povrnjen denar.

Popusti in akcije

Ponudnik si pridrži pravico spreminjati ali odstraniti ponudbo tekočih akcij. V primeru, da je plačilo opravljeno preko plačilnega naloga UPN  (TRR) in je akcija oz. promocija v tem času potekla oz. je bila odstranjena se ponudnik zavezuje, da bo upošteval akcijo oz. promocijo ob času, ko je bilo opravljeno plačilo.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo, prav tako bodo trajno varovane osebne slike tečajnikov, pridobljenih na programih usposabljanja. Izbrane slike bodo objavljene samo v primeru dogovora in pisnega soglasja posameznika o njihovi objavi.

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko e-maila posredovanega na prijavnem obrazcu samo za namene opominov, ali informacij o spremembi podatkov tečajev/vadb/programov. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek e-maila marija@mmedium.si.

Varovanje osebnih podatkov

Vse o politiki varovanja osebnih podatkov si preberite na strani Politika zasebnosti.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cen spremenijo na hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec obveščen. V primeru zasedenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve.

Vsebine tega spletnega mesta so zgolj informativen narave in niso nadomestilo za strokovno medicinsko svetovanje, diagnozo in zdravljenje, ter za vse vrste psihosocialne pomoči.

Vse programe, tečaje, delavnice, nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč ali terapijo ob psihičnih obremenitvah in stanjih. Če imate resna duševna bolezenska stanja, depresijo, ste nagnjeni k samomoru, ter kakršnekoli težave s psiho se pred prakticiranjem programov, meditacij, jasnovidnih uvidov, svetovanj ali drugega programa posvetujte z ustreznim zdravstvenim delavcem, svojim psihologom ali psihiatrom.

V kolikor bomo zaznali katero od stanj duševnih bolezni, zmedenost, nagnjenost k depresiji ali samomoru, vam bomo storitev odsvetovali in vas usmerili na temu primerno pomoč.

Za starejše kupce in mladoletne osebe, ki potrebujejo pomoč, zanje naročilo uredijo skrbniki ali družinski člani.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika lahko obrne prek elektronske pošte. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektronske pošte  ali pisno na naslov podjetja. Ponudnik se obvezuje, da se bo najkrajšem možnem času odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka.

Ponudnik si prizadeva, da bo po svojih najboljših močeh potrudil, da se morebitni spori rešijo sporazumno.