Zvočni zapis otroške pripovedi: Si že našel svojega Zmaja? (Mp3)

Dobrodošli na strani otroške pripovedke – Si že našel svojega Zmaja?

Neki neverjetni mit pravi, da so se zmaji rodili na zemlji za družbo in pomoč ljudem. Bilo jih je veliko in med seboj so se razlikovali po barvah in neverjetnih močeh.
Nekaj jih je bilo poslanih na vse strani neba in postali so prijatelji ljudi, nekaj v gozdove, da so pomagali rastlinju in živalim, spet druge je potopil v morje, preostale pa je duh poslal proti notranjosti Zemlje, kjer so urejali in čistili vse, kar so ljudje mislili in počeli na površini. Ste vedeli, da naše misli in želje ustvarjajo prihodnost, da so misli čarobne in imajo neznansko moč? No, povem ti, da so ljudje včasih z mislimi ustvarjali vse, kar so si poželeli, zmaji pa so jim pri tem pomagali. Vendar legenda ne bi bila legenda, če se ne bi zgodil močan preobrat in bilo je odvzeto, kar je bilo na začetku ustvarjeno. Tebi, ki boš bral, pa odkrivam skrivnost, ki stoji za tem in ti odpiram čarobna vrata v prostrani svet misli, čudežev in uresničenih želja. Da bo vse še bolje, ti iz sveta zmajev pošiljamo čaroben zvočni zapis, kjer se boš lahko potopil v skrivnostno deželo onkraj in zase pričaral čarobno prihodnost.

Kot navedeno je ta zapis posvečen vašim otrokom, saj bo pomagal do bolj učinkovitega spanca, pregnal morebitne more, zjutraj pa se bodo prebudili spočiti. Nekaj mamic otrok, ki so jo že poslušali in zaspali ob tem, je dejalo, da se vsako noč veselijo pravljice, prav tako, pa da komaj čakajo, kaj bodo videli v sanjah.

Zvočni zapis je posnet v profesionalnem studiu in nudi zvočne efekte, ki vas bodo odpeljali onkraj vaših misli. Nekaterim otrokom je to postal najbolj priljubljen del noči. Najbolje, kar smo zaznali, pa je v tem, da so mamice poročale o ugodnih vplivih na področjih strahu, izboljšanju počutja, veselja pri igri in dobrem razpoloženju. Nekateri imajo zaradi tega več energije in boljši spanec ter so v šoli bolj storilnostno naravnani.

Vse je seveda odvisno, kako ste otroku približali pripovedko. Zgodba o nastanku Zmajev je samo en del vrha ledene gore, kar
zmore, med vrsticami se skrivajo odlomki o strahu in nemoči, ki jih otroku zdaj lahko pokažete iz popolnoma drugega zornega kota.

Kot vidite in slišite, zvočni zapis pomaga otroku na neki način meditirati, pred spanjem, tako lahko:

Zato, če ste pripravljeni spremeniti način uspavanja otroka, dojemanje domišljijskega sveta, vloge ustvarjalnosti in iznajdljivosti med spanjem in počitkom, ter izkoristiti vse skrite potenciale, kliknite in si prenesite zapis, ki je nadaljevanje knjige.

Izpolnite obrazec za prejem audio datoteke na vaš email:

* indicates required

Želim prejemati sporočila s koristnimi informacijami ter novicami in sporočila o vseh novostih, ki so povezane s poslovanjem Mmedium. Vaši podatki so varno shranjeni v skladu z veljavno zakonodajo.

Kadarkoli se lahko odjavite iz moje e-mail liste.

Zapis lahko otrok posluša kjerkoli in kadarkoli, ko se znajde v slabem počutju, ne morete spati ali pa potrebujete več energije. Veliko mamic jo uporablja tudi, ko so otroci bolni ali v slabem počutju.  

Marija Klincov