Meditacija za povišanje vibracije in lastne frekvence

Se sprašujete, kam sem izginila v tem času, ko se ne oglašam?

Tudi sama sem se to vprašala, zakaj sem se umaknila v svojo notranjost in močno začela poslušati svoje vodnike, ki so mi narekovali, točno to, kar vam ima ta trenutek sporočiti.

Res november je vibracijsko izjemno močan mesec, saj nosi energijo števila 11. Energija števila 11 pa se izjemno okrepi okoli 11. novembra, ki je poznan tudi kot portal 11/11 o tem ste morda že veliko prebrali in poslušali on line.

Moje poslanstvo za vas pa je v tem mesecu pomagati dvigniti kolektivno zavest na vibracijsko usklajenost z izvorno silo milosti, višanjem in zavedanjem lastne vibracije, ter prenosom frekvenčnega polja.

Meditacija bo tako z dnem 11.11. 2020, ko jo bom premierno poslala med vas na novo zbudila močno povezavo s silo kreacije, ki bo prepisala kodo vaše lastne vibracije, naredila njen dvig in uskladila vaše frekvenčno polje z novo zavestjo.

Ta meditacija predstavlja rast, prebujenje, povezavo in poravnavo z duhovnim, poravnavo s tokom življenja in vabi vse nas k prepustitvi v enost zavedanja JAZ sem, ki SEM. Tako spodbudi duhovni napredek, senzitivnost, zavedanje in kreativnost, ter nas vodi v smer, ki je prava za nas, in nam osvetljuje pot.

Prinaša nam navdih, da začnemo razmišljati zunaj okvirjev ter se odpremo novim možnostim.

  1. november je zaradi svoje močne vibracije izjemen dan za manifestacijo in nakazuje na možno duhovno prebujenje in posledično nove začetke. Na ta dan se velikokrat zgodijo veliki preobrati v posameznikovem dojemanju sveta, kar posledično vpliva na njegovo celotno življenje in mu tako prinese popolnoma nove začetke – nov pogled na življenje, novo priložnost.

Zato je ta dan idealen, da posvetite nekaj časa v meditaciji, ki sem jo pripravila, predvsem, da začnete, na ta dan cikel 21 dni meditiranja za novo zavest.

Čeprav se nam zdi, da smo vsi individualna, ločena bitja, smo v resnici vsi povezani in del ene celote.

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca boste preusmerjeni na stran, kjer boste lahko dostopali do meditacije.