O meni

Moje ime je Marija Klincov in že več kot 20 let svojega življenja jasno zaznavam svet onkraj in povezavo z izvorno silo stvarnika. Ljudem pomagam občutiti milost v sebi in jim omogočim, da odkrijejo svoje edinstveno duhovno poslanstvo, smisel življenja, lastno vrednost in razvijejo veličino svoje duše.

Veljam za jasnovidko, medij in para-psihologinjo, zato vas lahko vodim k vaši uspešnosti in osebni učinkovitosti, ter sem priznana od reda patrov na področju prevajanja izvorne sile Svetega duha, mednarodno priznanih učiteljev, učiteljev psihologije in mistike. Za svoja razmišljanja uporabljam številne vire in si prizadevam spremeniti naš svet na bolje s preprosto spremembo posameznika in njegovim zavedanjem, zakaj je tu.

Ne zanemarjam moč osebne preobrazbe, moje delo je posvečeno prebujanju človeštva. V času, kjer se nahajamo, tako nudim osebna srečanja, skupinske transformacijske delavnice, meditacije, ter pripravljam zametke knjig, za vaš osebni preboj. Svetujem voditeljem, poslovnim ljudem, kriznemu managementu in ljudem na različnih področjih, ki se trudijo v izboljšanje našega življenja – zdravnikom, raznim voditeljem, humanitarnim delavcem, sociali, aktivistom, direktorjem podjetij, raziskovalcem, izumiteljem, športnikom, osebam iz sveta estrade, učiteljem in staršem, ter posameznikom,
ki si želijo nadgradnje.

V prihodnosti si želim, tako s pomočjo posameznikov in donacij, pomagati čim večjim množicam ljudi, ob preprostem prenosu izvorne energije in brezplačnih predavanjih.

Hvaležna sem, da ste tukaj, da berete moje besede in vas vabim, da me kontaktirate, v kolikor začutite, da potrebujete moje vodenje ali pomoč.

 

Vaša Marija