Vrednote in načela v katere verjamem

“Prepustite se toku življenja in se mu popolnoma predajte, kajti on teče proti izpolnitvi in tja vas bom usmerjala tudi jaz. S pomočjo kanaliziranja energij, mogočno reko, ki priteka iz neusahljivega vira, vas bomo pripeljali do izlitja v ocean obstoja. V trenutku, ko se bo vaš tok življenja izliv v morje bo postal neskončen in večen.”

POIZKUŠAM IZPOLNITI

Moje pomembne vrednote

ZA VAS

POSLANSTVO

PLAČILO

      Zgodovina      
Mom throws up a daughter in a field on his hands

1978

Moje življenje, zakaj sem tu

Ko sem se utelesila v to čudovito telo, je bilo moje prvo spoznanje, da se moram spominjati veličastne narave, od kod prihajam in kam grem in da nikoli ne smem izgubiti povezave z izvorom, ne glede na to, kako se bom počutila v fizičnem svetu. In ob prvih korakih sem začutila težke razmere bivanja na Zemlji – odsotnost mame, a hkrati zaščito – z njenim nesebičnim delovanjem. Odraščala sem pri babici in dedku, ki sta bila svet dualnosti med duhovno brezpogojno ljubeznijo, umetnostjo in znanstveno potrjenim matematičnim in fizikalnim materialnim svetom. Skupaj sta tvorila udoben in topel dom, v katerem se je trudilo biti razumljen.

Otroški svet sem doživljala v dualnosti, težko sem razločevala, kaj pomeni resničnost in kaj to ni. Težko mi je bilo razumeti, zakaj nekateri lažejo, škodujejo drugim, sramotijo, krivijo in obsojajo. Kasneje sem doumela, živeli smo v okolju, ki je bilo revno in s šolskim sistemom, ki je ločeval glede na narodno pripadnost. Zelo od blizu mi je bilo dano videti nečimrnost in kasneje tudi lekcijo za to, ter številna dela človeka, ki je pozabil zakaj je tu. Pri šestih sem začela spoznavati svet mrtvih, ki me je učil, od kje smo in kam se bomo vrnili in spoznanje, da je smrt prehod. Ponoči so me duše učile, da sem večna in takrat me je nehalo biti strah teme, biti in obstati. Skozi šolanja sem doživela številne krivice in ni mi bilo dovoljeno izbrati akademske likovne umetnosti, kot je to počela moja babi. Kar mi je bilo dano iz izobrazbe zdravstvene smeri kasneje, sem, sprejela s hvaležnostjo služiti bolnim, šele kasneje sem lekcijo razumela, kot učenje in spoznavanje manifestacije misli, skozi zdravje in telo. Po smrti starih staršev tako ostaneš brez doma, zato te življenje naprej vodi v tujino po nova spoznanja v Anglijo in od tam Los Angeles, Mehiko. V svetu Wellnessa sem videla svojo novo pot, vendar vsakič znova pristala na delu z energijami. Tam je bilo moje delo cenjeno in spoštovano. Ljubezen me je vrnila domov, kjer sem si ustvarila družino. Odločila sem se in se za nekaj časa potopila v običajno življenje in pri tem izobraževala, ter se kalila v spoznavanju duhovnih zakonov. Bila sem podjetnica, imela več zaposlenih, predala ogromno znanja in se trudila ves čas biti hvaležna za to, kar imam. Vsa leta so mi dala dobro in slabo iz obeh svetov in čas je da ju združim v povezano celoto. Človek ne more obstati samo v tem in onem življenju, ne more biti duhoven, brez da bi živel materialno življenje. Kot je rekel moj dragoceni učitelj - skrivnost je v tem, da združiš oboje v smiselno celoto.

1997

Duhovna pot je odločitev

Človek ni tako majhen, kot se zdi na zunaj. V njem je celovitost duše, ki je živela nešteto življenj. Pri šestih letih sem spontano začela govoriti o Izvoru, od kod smo, kakšni smo, ko umremo in koga vse vidim na tej poti. Dedku sem opisala njegovo trpljenje med vojno in pogosto je jokal, babici pripovedovala o brezpogojni ljubezni, ki jo čutim prek nje. Zvečer sva gledali Angele in molile, saj sem večkrat imela videnja, ki niso bila prijetna, tudi duhovnik nama ni mogel pomagati. Spet doživeli sva lepih stvari, signale pokojnih, dišavo v sobi, peruti v zraku.

Book of life

Še dobro, da je bila z menoj, pomislila bi lahko, da sem nora, vendar mi je ves čas razlagala pomene videnj. Moja mami je bila vedeževalka, taka prava iz kart, večkrat je imela tako prav, da so se ljudje bali kaj vprašati. Velikokrat zato raje nisem spala pri njej, od ljudi je namreč ostalo preveč energije in to smo otroci občutili ponoči, nihče od nas ni spal, dokler se mati nekega dne ni odločila, da preneha s to dejavnostjo. Kljub občasnem strahu sem se odločila, da pot vsekakor nadaljujem. Kot majhna sem meditirala, zvečer molila in brala knjige o duhovnosti, o smrti in življenju po njem, paranormalnem,…v osnovni šoli sem prerokovala v srednji so me klicali čarovnica Maja, v bolnici so mi govorili Angel, ko sem pobožala umirajoče v slovo, na fakulteti sem se preživljala z Reikijem in bioenergijo. Do danes sem se skrivala v materialnem svetu in kaj komu rekla po tihem, danes pa sem to sprejela, kot svoj poklic in poslanstvo, danes sem zrela za preizkušnjo, ki me čaka z vami.

The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away - quote by unknown author on wooden red 
oak background

2016

Spoznanje sebe v svetu spiritualnosti

Moje delo zajema soustvarjanje v veličastnem raznolikem vesolju. Sem medij za kanaliziranje sporočil, moje duhovno sebstvo seže čez astralni nivo na bivanje v Aldebaran in Deneb, kjer dobivam sporočila reda Elohim, sedmih nadangelov, ter spadam pod red Melchizedeka in Kristusove zavesti. Če bi gledali iz duhovne hierarhije, sem eden od angelov svetlobe pod redom Mihaela. Na Zemlji združujem energiji kozmične matere i očeta in odstranjujem zavest krivde, sramu strahu in sodb, ki niso del vaše božanske narave. Delujem v milosti in brezpogojni ljubezni, za dobro bit tistega, ki sliši klic svoje duše, da se oglasi pri meni.

2018

Start poslanstva

Moje poslanstvo je namenjeno prehodu, tistim, ki so že šli, tistim, ki so zdaj tu in tistim, ki bodo šele prišli. Dolga pot je za menoj, šteje več življenj, šteje tudi nekaj desetletij človeškega življenja, da sem si zopet dovolila stopiti na pot svetlobe in delovanja. Hvaležna sem, da se lahko pogledam v zrcalo in vidim sebe z odprtimi oči, skozi razumevanje bivanja tu in sedaj.

Mmedium_logo