Napoved za leto 2019

Ko tako koncentriram energije, ki se kontemplirajo okoli leta, ki prihaja me prevzame občutek olajšanja, saj  vem, da so na delu energije preobrata in kozmične izravnave. V videnju vidim kako se moč zgornjega sveta spušča navzdol in odteguje energije spodnjega sveta iz dualne realnosti v kateri obstajamo. Tako nastajata počasi dva pola Zemljine časovnice, po kateri bo človeštvo napredovalo, na drugi strani pa nazadovalo v spodnji svet. V dveh letih razmika s pričetkom globalnih sprememb v letih poprej bomo tako tavali nekoliko časa v megli iz katere se bomo morali samo prebiti bodisi na ta ali oni svet. Izbira je popolnoma naša, saj nam je dana svobodna volja.

 Da se malce jasneje izrazim:

Svet že dlje časa ni tak, kot smo ga vajeni. Po eni strani smo priča napredkom in močnim prebojem v zavesti, po drugi strani pa smo, kot trmasti otroci, ki se igrajo vojne.

V svetu spodaj veljajo načela močnejšega, le ta pride v veljavo s popolno izgrajenim egom, duša je v zamiku (nima pristojnosti) in um služi, kot orodje za prepričevanje neukih in zaslepljenih ljudi. V ozadju igrajo igro veliki in še večji igralci, ki marsikomu niso znani z bolj napredno tehnologijo, po vaše bi se reklo znanstvena fantastika. Razvijajo se tehnologije za uničevanje, manipulacijo možganov, hrana, ki zastruplja, zdravila in cepiva, ki ubijajo, subliminarna sporočila, zakonodaja, ki krati življenja in tehnologija, ki je nevarna, saj jo uporabljajo nedorasli posamezniki, ki se kot 5 letni otroci igrajo z vžigalicami. 

V svetu, ki ima širšo zavest pa se hvala Bogu, bi rekli razvijajo in ustvarjajo posamezni spiritualni milijonarji, ki na tiho brez prevelikega pompa, saj ga ne rabijo – ko kreirajo svet na bolje, sodelujejo z višjo inteligenco, se pustijo voditi nevidni a vedno prisotni izvorni sili in počasi prebujajo množico po sistemu spremeni sebe, bodi vreden novega, sveti in spreminjaj svojo okolico, ter služi sočloveku. V ospredju tako zgrajenega človeka vlada služenje drug drugemu, pomoč, razumevanje in podpora tistim, ki se želijo spremeniti. V ospredju je druga realnost, ohranjanje planeta, prekinitev suženjstva, ki vlada, harmonija in delovanje v sinergiji. Skrb za višjo vibracijo bo slej ko prej doprinesel močan premik naprej, saj se človeštvo ne zaveda velikih razsežnosti moči volje, moč manifestacije, duhovnih zakonov in pravih razsežnosti duše v fizični realnosti.

No potemtakem, se boste v letu, ki prihaja soočali z izzivi, ki so kot nalašč da vas izpilijo na vaši poti do vstopnice v boljši svet. Kam mislite, da sodite?

Če ste zaslepljeni od lastne bolečine in trpljenja.

Naj vam dam nekaj kratkih napotkov za 2019:

 1. Delajte na svojih skrivnostih in težkih preteklih trenutkih, da jih ne jemljete preveč resno, soočite se z njimi in jih poizkusite odpustiti iz vaše duše na način odpuščanja (Hvala, razumem kaj je bilo, hvala ne potrebujem več in hvala, ker me razumeš in greš od mene, zahvalite in izkazujte hvaležnost vsakič, ko vam kaj prekriža pot).
 2. Ves čustveni strup, ki kroži po duši in telesu poizkusite očistiti z uporabo dobre zdrave avtohtone hrane, čiščenjem telesa, savno, šport, glasbo in vse kar prija vaši duši. Smeh in dobra volja so protistrup, dobra telesna kondicija pa slabo okolje zanj.
 3. Povežite se z izvorno energijo zavesti, ki je brezpogojna ljubezen, Bog, Nirvana, Alah, Buda, guru kar želite, da občutite da niste sami. Morebitne zamere tej sili, ker se vam je zgodilo nekaj hudega pustite za seboj, saj ne potrebujete sodb, krivd, sramu in strahu v vašem življenju.  
 4. Povežite se z isto mislečimi ljudmi, ljudmi ki vas spodbujajo k boljši verziji sebe in služijo, kot light workerji, ter ljudje, ki gradijo boljši svet.
 5. Kdor se že čuti, da je odprl svoje oči, da ve kam gre naj vzdržuje to stanje, naj si dovoli spregovoriti za boljše dobro, boljši dušni in človekov razvoj, ter naj se ne boji sodb drugih ljudi.
 6. Učite se uporabljati čute na drugačen način, postanite jasnovidni, telepatski, daljnovidni, jasno slišni, jasno čutni, jasno zaznavni, poglejte skozi oči duše in videli boste drugačen svet, razumite ostale,  vendar zahtevajte popolno odgovornost in tudi vi bodite 100% odgovorni.
 7. Skrajšujte materialno pripadnost, imeti, posedovati, raje uživajte v svojem premoženju, pojdite pogledat svet, uživajte v življenju.
 8. Kdor ve kako reči stojijo, kdor se zaveda svoje nravi, kdor poseduje določena znanja, veščine in sposobnosti, naj jih izkoristi v služenju drug drugemu in naj bo priča pomnožene energije, ki se mu bo v letu, ki prihaja močno pomnožila.
 9. Učite se novih duhovnih znanj, stara prepričanja ne bodo služila dogodkom, ki prihajajo. Delajte na sebi, meditirajte, posvečate se svoji notranjosti.
 10. Učite se sobivati drug z drugim na način, da z vašo prisotnostjo bogatite svet, ne da ga uničujete.

 NAPOVEDNIK:

ZDRAVJE:

1/3 leta :

V začetku leta se vam bodo poznale pregrehe iz preteklosti, predvsem bodo na udaru tisti posamezniki, ki so zasvojeni s katerokoli obliko in ki ne bodo želeli spreminjati svojih navad. Močno bodo poudarjeni tudi psihološki aspekti, depresije, izgube, preteklost. Skrbite za organe, kot so ledvica, mehur, srce in krvni obtok. Dober mesec tudi za plavanje, morsko vodo, solne kopeli in oddih na toplem. Alergijske reakcije znajo biti bolj pogoste zaradi toplih dni, preobilnega cvetenja, zato jih omilite z bioresonanco ali podobnimi alternativnimi ukrepi že toliko prej. Krepite svoj imunski sistem. Uporabljajte Bachove cvetne esence, vodne kopeli, knajpanje.

2/3 leta:

Obdobje dobrega zdravja, pozitivne spremembe, povečana skrb zase in za svoje počutje. Tisti, ki skrbite zase se ničesar ne bojte.  Izogibajte se prehudim adrenalinskim športom, pazljivo v gorah (letos povečano tveganje za izgubo, zdrse), pozornost pri delu z ognjem. Ljudje imajo lahko težave s prebavili in črevesjem, možne in povečane so lahko zastrupitve s hrano. Povečana bo agresivnosti in prehitra odzivnost, kar lahko povzroča nesreče in nasilja. Pazite se sindroma izgorelosti. Delajte na čiščenju sebe, pravilni izbiri hrane in količinski zmernosti. Pijte zeliščne čaje in uporabljajte tinkture.

3/3 leta:

Razvajanje vseh razsežnosti. V ospredje prihajajo energije negovanja, čutnosti, vidim veliko rojstev, zanositev, tudi umetnih oploditev. Odlično obdobje za širitev družine. Kljub hitrim naravnim pojavom in nekolikšnem neravnovesju se bomo odlično počutili v naravi, napolnili energije za jesen in zimo. Drugače čas odličnega čustvenega in fizičnega zdravja. Dobro za športe in dosežke vseh vrst. Uporaba hrane, kot zdravila, preveč segret organizem še dodatno ne segrevajte z zelišči in začimbami za to časovno obdobje, razen ob koncu leta, če bo huda zima.

 INTELEKTUALNI NIVO – KARIERA

 (izobraževanje – študij in usmeritve, posel in smernice, zaposlitve in kariera)

1/3 leta :

IZOBRAŽEVANJE: Pri izobraževanju znate naleteti na krizo pri učenju, na nedoslednost in pozabljanje, zaradi morebitne napačne usmeritve ali ne zanimanja za snov. Morda bodo pričakovanja prevelika, zato bodite iskreni do sebe in svojega znanja. Sledite sebi in zaupajte si, da zmorete. Dobro v smereh biologije, kemije in znanstvenih ved. Nova odkritja v svetu, reševanje ekologije voda in življenja v morju.

POSEL: Prva triada leta bo v poslu, kot nedogovorjen počitek, morda nič ne bo videti kot je prav. S skrbnimi odločitvami in zelo intimnim odnosom do posla stabilizirajte morebitne izgube ali držite posel v rasti. Potrebno po prevetriti odločitev, ki ste jih v naglici sprejeli v lanskem letu, stvari se lotite eno za drugo in premislite o bolj igrivem pristopu in lahkotnem razpoloženj v nastalem morebitnem kaosu. Dobro za podjetja v medicini, biologiji, varstvu okolja, odnosih, svetovalne dejavnosti.

ZAPOSLITVE, KARIERA: Ustvarjajo se novi trendi zaposlitev, ki od delavcev pričakujejo, da se bodo začeli truditi v vseh smereh, zato sili posameznike, da spreminjajo stara socialistična prepričanja in si omogočijo napredek. Marsikdo bo prisiljen razmisliti o zdravju na delovnem mestu. Zaposlovali se bodo ljudje v zdravstvu, kemiji, biologiji, farmaciji, naravi. Poiščite možnosti nekoliko drugače.

 2/3 leta:

IZOBRAŽEVANJE: Nekateri boste potrebovali pomoč, hiteli in iskali boste zadnje rešitve, vendar kdor zaupa vase na koncu poskrbi, da je vse tako kot mora biti. Maturanti se bodo zelo dobro odrezali letos, zato bo poplačan ves trud. Pričeli pa se bodo pogovori o neskladju šolskega sistema, učitelji in starši bodo tokrat stopili na iste bregove in se dogovarjali o morebitnih skupnih interesih.

POSEL: Prepričani v sebi da zmorete, boste želi dobro letino, zato uživajte in uveljavite sebe v poslovnem svetu. Naj vas ne zavedejo stare lovorike, marsikatero dobro stoječe podjetje bo moralo poiskati pomoč v vodenju. Ne menjajte posla za srečo v družini, dobro rast bodo imela družinska in mala podjetja, ki se bodo naučila hitreje prilagajati, kot leta poprej. Dobro za podjetja s projektnimi posli, gradnjo, socialo, pravni in svetovalni posli, nepremičnine.

ZAPOSLITVE, KARIERA: Hitri odzivi vam bodo prinesli dobre zaposlitve v turizmu, gostinstvu. Mnogi boste dobili priložnosti za spremembo, zamenjavo dela in narave dela, kar pogumno.  Povečanje v vodstvenih kadrih, vodenju procesov, malih podjetjih.

3/3 leta:

IZOBRAŽEVANJE: Vidim obilo vpisa na socialne in psihološke študije, medicino, skrb za ljudi. Nekatere inštitucije bodo doživele šok ob premajhnem vpisu in zaprle svoja vrata. Predvsem se bo zahtevala kvaliteta znanja, povečan bo vpis tujce in obilo študentov bo zapustilo Slovenijo zaradi ponujenih drugačnih možnosti in obilja. Povečani vpis v poklicne usmeritve in obrti, ustvarja se generacija rokodelcev in spretnostnih poklicev, ki so čedalje bolj cenjeni. Kriza šolskega sistema, nemiren čas za šolstvo, pozornost bo na ljudeh in posameznikih, ki se bodo izpostavili.

POSEL: Vsi posli, ki se bodo ukvarjali z užitki, nego in počitki bodo zablesteli, letos bo izredna turistična sezona za nas Slovence, zato izkoristite svoje kapacitete, vendar ne hodite po poti Hrvatov. Pri nekaterih se boste spopadali s kadri, usklajevanji, možni so koruptivni in zahrbtni motivi. Pazite se goljufij, zavarovalnih poslov in obljubljeni novih MLM poslov s kriptovalutami ali finančnimi investicijami v zavarovalništvu, skladih, delnicah. Zelo pazljivo. Dobro za podjetja, ki ščitijo premoženja, posameznikove interese, avtorske pogodbe, pisateljstvo, filmi. 

ZAPOSLITVE, KARIERA: Zahtevni časi, zelo skrbna načrtovanja, ovire v zaposlitvah, nestrinjanja on nesoglasja bodo prinesla za mnoge izgubo, hkrati pa priložnost za nove čudovite ideje. Bodite preudarni. Ne podpisujte ničesar pod prisilo, vse rešujte z diplomacijo. Zaposlitve so ugodne za ljudi v razvajanjih za druge, vojski, sociali, pravu.

LJUBEZEN IN PARTNERSTVO, STARŠEVSTVO, DRUŽINA  

1/3 leta : V ljubezni v tem letu prihaja do končnih odločitev iz leta 2018, zato ne vračajte izgubljenih ljubezni. Če še niste preboleli se ne spuščajte v nepremišljene intimne odnose. V ospredju bodo sicer energije priložnosti novih začetkov in zaljubljenosti, kar vas zna zmesti, zato uživajte v komplimentih, sebi pa postavite lastno vrednost in poskušajte zase doseči ljubezen, ki vas je vredna.  Vsi pari in zakoni, ki so obstali bodo uživali in se nepričakovano znašli pred intimnimi preizkušnjami. Obdobje bo prijetno, vladala bo složnost v družinah, kot bi vsi sanjali prijetne sanje. Posvečajte se drug drugemu in otrokom. 

2/3 leta: V ospredju bodo močni posamezniki in posameznice, pari, ki se bodo formirali bodo soustvarjali svet, njihov odnos bo temeljil na sobivanju in vzajemnem spoštovanju, dvigu vibracije. Obdobje bo zahtevno za pare, ki samo živijo skupaj navidezno družinsko življenje, tisti ki pa temeljijo na sočutju bodo uživali mir in ljubezen. Čas bo tudi za tiste, ki vas dlje časa tarejo partnerska vprašanja, odličen čas bo za reševanje, pozitivne spremembe v družini. Družinam, ki jim je bilo odvzeto bo dana priložnost za preboj na višje ravni. Družina, kot taka za vsako ceno, tudi izgublja pomen saj se vedno bolj v veljavi plemenska načela, sobivanje, red, odgovornost.

3/3 leta: Pari, ki se trudijo zanosijo, družine dobijo nove člane. Energije so v ženski naravi v izobilju, zato tiste, ki ne morete zanositi manifestirajte. Prav tako bo moč ženske energije, ki je zapeljiva, močna in neustavljiva sila v zagonu, zato moški postavite se čimprej, težko bo slediti trendu, ki prihaja. Mlada lahkomiselna dekleta bodo morala spremeniti svoj pogled na svet, ne vrti se vedno vse okoli njih in tako je tudi prav, da bodo zopet obudile svojo energijo in zagotovile rod za naprej. Partnerski odnosi bodo turbolentni, prepirljive in agresivne narave, ki jih lahko premostite z nepričakovanim oddihom ali novim projekti. Možni so ljubezenski trikotniki, ki bodo zahtevali jasno opredelitev.

ČUSTVENI NIVO, PSIHA, DUŠA, KARAKTER

1/3 leta : Pretekle odvisnosti ne poznajo meja, potrebno se bo soočiti sam s seboj in svojo notranjostjo. Predelajte stare vzorce odnosov, če želite nove. Potreben bo velik fokus kam greste in sprejemanje resnih pretehtanih odločitev. Nekateri si vzemite čas za oddih od vsega, zato da se ponovno najdete v ravnovesju. Ustvarite si novo podobo sebe za prihodnost in bodite uspešni, ter z zaupanjem sprejmite priložnosti na vaši poti.

2/3 leta: Postavite se zase in za svoja stališča, ter pustite kreativnosti, da zasije skozi vas. Poiščite si pomoč za področja, ki jih ne obvladate, sledite novim trendom in energijam, ter v sebi zopet najdite zadovoljstvo mir in srečo. Vse kar ste sejali boste lahko poželi, vsa znanja uporabili in pri tem neznansko uživali. Marsikdo bo zelo zadovoljen v svojem življenju in to se bo kazalo na kolektivni zavesti.

3/3 leta: Razvajajte sebe in druge, bodite kdaj tudi razsipni pri ljubezni do sebe. V tem obdobju bodo morda preizkušnje in nagle spremembe, zato skrbi sprejmite kot izzive in premagajte strahove. Spoznajte čudovite nove osebe in prijateljstva, in v času ne delovanja poskrbite za svoje udobje.

FINANCE (denar, naložbe)

Pretekle slabe odločitve in naložbe vas bodo zamajale v zaupanju do denarja. V letu, ki prihaja ne bodite lahkomiselni, kriptovalutam napovedujem konec, začelo se bo s padcem bitcoina in ostalih, nekateri se bodo trudili in zategovali pasove, prepozno pa bomo spoznali scam stoletja. Človeštvo se mora zavedati svojih pravih vrednosti. Nestabilna bo borza, zelo težko bo predvideti trende. Naložbe preokvirite v valute, ki se bodo dale prodati kasneje, zlato, srebro in diamanti so stabilni, ter umetniške vrednosti. Začel se bo dolgo napovedani gospodarski lom Nemčije, kateri bosta Francija in Anglija obrnili hrbet. Na veselje padajočega dolarja, ki je zaigran pa bo močno obremenjen euro in prvič se bodo pogovori iz zakulisja prestavili na oder. Pogovori bodo tekli o smiselnosti valute.

 Začetno paniko znajo izkoristiti bankirji in zavarovalnice, čemur se izognite. Le ti se bodo želeli zavihteti na vrh politike, saj že dlje časa vidijo bolje kot oni in znajo izkoristi premoženja za lastno korist. Upokojencem ne bo dobro, zato naj premislijo o dodatnem viru prihodka z morebitno prodajo premoženja in naložbami za starost.

Zato sledite novim trendom vlaganja, upravljanja z denarjem, sledite posameznikom, ki z zgledom kažejo moč znanja in samo vodenja financ. Ne padajte na obljube posameznikov, ki iz zraka vlečejo miljone. Kraje in tatvine bodo v razmahu, vendar tudi kazni za to neizprosne in posledice dolgoročne.

Padec nepremičnin v 2/3 leta in končno marsikomu dostopne cene stanovanj, vendar vprašanje smiselnosti nakupov, kvadratur. Nov trend je v manjših enotah, ljudje z denarjem se bodo selili na podeželja. Oddajanje nepremičnin tujcem se bo končalo, vendar hkrati ponudilo nove priložnosti v turizmu.

Sprejeti bodo novi zakoni in odločitve o davkih, ki bodo preveč obremenili ljudi. Trenutno nismo tako v slabem, kot bodo na udaru drugod zato še imamo čas za premislek, kako naprej. Predvsem pa ne delajte računa brez krčmarja na jesen se bo pokazala kruta realnost, ki je nihče ni mogel napovedati.

PO SVETU: možna svarila, opozorila:

leto bo močno v znamenju dobrodelnosti in solidarnosti za tiste, ki se bodo želeli rešiti

na nekaterih območjih bo prenehala vojna, zaradi uporabe sredstev biološke narave, biološka vojna, ki bo imela za posledico tudi to, da se bo prenesla na območje tistega, ki jo bo odposlal, zato se bo moral uporabiti protistrup ali vakcine, ki bodo ustavile epidemijo

na področju Azije bo še vedno čutiti hitrosti tehnološkega razvoja, pri čemer lahko nekatera podjetja utrpijo sabotažo, agresivna politika tamkajšnje vlade zna korenito zaostriti gospodarska pogajanja, saj si že leta gradi moč, imajo tudi moč zdravja – skrivna odkritja za reševanje zdravja prebivalstva v bodoče, ki jih financirajo bogati posamezniki

upam na čim manjše posledice morebitnih potresov v oceanu ali pa cunamija, zaznava se tektonski premik, ki zna vplivati na Italijo, potres, izbruh vulkana ali potres v Grčiji 

obilne padavine v Ameriki, Kanada v vodi, poleti v ognju

 zapleteni gospodarski odnosi počasi se gradi nov svet, ki bo temeljil na unijah

Nespametne odločitve nekaterih vlad za morebiten izstop iz EU in Evro valuta

Prepir in brezvladje bodo zahtevali novo obliko političnih usmeritev 

Avstralija in Nova Zelandija kljub vročini gospodarsko stabilni državi, mir

V javnost pricurljajo informacije o resnici vojne v Siriji in povzročijo krizo

Nekoč zavezniki, sedaj nasprotniki dve celini, ki se po tihem pogovarjata o razdelitvi sveta

Določeni neopazni rezervati, oaze in področja miru se ustvarjajo z namenom preživetja, obstajajo otoki, ki so z namenom neopazni.

Velika moč bo dana voditelju, da združi narode v bolj pozitivno reševanje sporov med državami in kasneje za las doseže izogib napovedim vojne in posredovanja z orožjem.

POZITIVNO:

 • Energije, ki nas ščitijo ne bodo dopustile močnih posledic na Zemlji, bolj bomo dovzetni za nenadne podnebne spremembe, ki nas bodo spomnile, da se moramo potruditi za sobivanje.
 • Pomembno bo ohranjati samodisciplino in moč volje za napredek v družbi. Otrokom poudariti smisel življenja in jih čim bolj odstraniti iz zombi virtualnega sveta.
 • Potovalo se bo na kraje z zdravilnimi močmi, točkami in iskalo zavetja v naravi.
 • Pospešeno bo duhovno učenje, odkrivanje kdo smo kot človeštvo in moči, ki jih imamo.
 • Zahtevane bodo nove oblike gospodarstva, služenje, sožitje in stik z naravo.
 • V zahtevnih težkih turbolentnih časih se zavedajte svoje notranjosti in se v nočeh brez spanja zatecite k izvorni energiji.

Vedite, da ste pripravljeni na novo ero, da imate darove in spretnosti, ki jih znate uporabiti, želim vam, da bi vam leto postalo čarobno. Vse napovedi, ki sem jih izrekla so spremenljive, kajti moč imamo za spremembo v vsakem danem momentu. Zato pozivam k strpnosti, ljubezni in miru, k učenju višjih nivojev bivanja, da ne ostanete v realnosti, za katero bi si želeli da ne bi obstajala.

Imamo moč odločitve, svobodne volje in to je pravzaprav moč spremembe ali moč uničenja. V letu, ki je pred nami zato določite svoj nivo realnosti, ker ni absolutne resnice, vsi pa smo soustvarjalci le te.

https://www.facebook.com/Mmediumm