storitev

Medijstvo in diagnostika duše

Storitev branja duše, dušnih zapisov in diagnostika, vam tako lahko pomaga pri komunikaciji z višjim jazom in vašimi vodniki, ter prinese pomiritev, saj slišite sporočila, ki vam pomagajo ozavestiti vaše stanje. Diagnostika se izvaja na vseh ravneh duše.

Obisk medijstva in postavitev duše sta lahko koristna orodja za osebno rast in samospoznanje.

Medijstvo branja duše, dušnih zapisov in diagnostika, vam tako lahko pomaga pri komunikaciji z višjim jazom in vašimi vodniki, ter prinese pomiritev, saj slišite sporočila, ki vam pomagajo ozavestiti vaše stanje.

Kadar nekdo pride k meni ima 100 vprašanj o svojem življenju in preizkušnjah. Po navadi ne potrebujemo veliko, da odkrijemo rdečo nit, po kateri teče življenje. Ko ugotovim jedro in poslanstvo, ter preizkušnjo iz katere lahko potegnemo vaš smisel življenja, takrat lahko šele do dobra ozavestite svoje stanje. 

Od tu naprej je življenje lažje, saj nam ponuja temelje na katerih lahko zgradimo lepo prihodnost. Ko postanejo vse preizkušnje smiselne, ko ozavestimo svojo prisotnost, ko dobimo ključe in vizijo, pravi namen, takrat lahko manifestiramo lepe stvari.

Bodisi, da to počnete iz radovednosti, bodisi iz stanja izzvanosti, vem, da vaš obisk pri meni ni naključje. Zato, ko dobite klic, po branju in diagnostiki duše, vas vabim, da me obiščete.