storitev

Jasnovidni uvid in svetovanje po telefonu

Vaši vodniki, vas nevidno vodijo, prav vsi jih imamo in so vedno na voljo, ter so bili izbrani glede na vaše poslanstvo. S pomočjo izpopolnjene tehnike jasnovidnosti in medijstva se boste lahko preko telefona posvetovali in dobili vpogled v svojo prihodnost, ter odkrili skrite izzive, ki jih morda ne vidite sami.

Vsakdo od nas bi si želel prejeti odgovore na življenjska vprašanja?

Morda se kdaj zalotite, tako kot jaz, da se sprašujem, kaj prinaša prihodnost in iščem nasvet glede težav, ki jih doživljam v tistem trenutku?  

Sama se vedno oprem na vodnike, ki so vedno z menoj, z leti pa sem osvojila vse več jasnosti tudi za druge, da bi jim lahko pomagala.

S pomočjo izpopolnjene tehnike jasnovidnosti in medijstva se boste lahko preko telefona posvetovali in dobili vpogled v svojo prihodnost, ter odkrili skrite izzive, ki jih morda ne vidite sami.

Vaši vodniki, vas nevidno vodijo, prav vsi jih imamo in so vedno na voljo, ter so bili izbrani glede na vaše poslanstvo. Z dostopom in odobritvijo vstopa v vaše bio polje imam tako lahko dovoljenje natančnega branja duše in interpretiranja energij, ki vas obdajajo. Zaradi takšnega načina jasnovidnosti, tako lahko pridobite koristne nasvete, saj je svetloba vedno pripravljena deliti svoje darove z vami.

Delujem v svetlobi in s srcem, za vse, ki so pripravljeni slišati in upajo pogledati resnici v oči. Naš pogovor je diskreten, zanesljiv, ne sodim niti ne govorim kaj je prav in narobe, delujem izključno za vaše najvišje dobro.

Če niste sigurni v klic ali pa imate dvome, se lahko dogovorite za majhen vpogled, preden zakupite minute.

Kaj lahko pričakujete:

To je tako, kot bi imeli osebnega svetovalca, zaupnika in razumevajočo dušo na klic. Prav tako, ne pustite življenja naključjem, ti vas lahko stanejo več, kot en sam klic.

Toda ne verjemite nam samo na besedo.
Preberite, kaj drugi menijo o tem.