Prednaročilo - Si že našel svojega zmaja?

Pred vami je pripovedka, ki jo namenjam vašim otrokom in mladostnikom.

V njej je metaforično opisan naš svet, ki ga sestavljajo različne oblike pojavnosti energije, vibracije in frekvence. Vsak predmet, ki nas obdaja, ter vsako rastlinje in človek ima svojo vlogo v pisanem svetu možnosti, ki se kot mozaik sklada v celoto, ter posledično našo resničnost.

Tako sem svoji deklici, kot mali opisovala svet energij, neskončnih možnosti. Poskušala sem ji na slikovit način opisati pojme, z katerimi se srečujejo otroci pri odraščanju, prav tako pa vplivati na njeno zavest, da je vse mogoče.

Akcija!

Ker se otroci srečujejo s številnimi idejami, vidijo, česar ne vidimo mi, so odprti in imajo izrazito lepo domišljijo, je v ustvarjalnosti zelo pomembno, da jim znamo to ohraniti. Kot nas učijo babice, še prehitro bodo odrasli in primorani se bodo soočati s številnimi omejujočimi prepričanji, ki so plod njihovega okolja in sistema.

Ob pripovedovanju take pravljice, razlagi posameznih poglavij, sem ji uspela razločiti pojave, kot so:

Pripovedka je napisana tako, da vas bodo otroci o tem spraševali, hkrati pa dovoljuje vašo razlago za tisto, kar je za vas v danem trenutku pomembno in tisto, kar zanima vašega otroka.

Z ne obremenjujočo pravljico je tako odraščala moja deklica. Opazila sem, da je pri tem postala samozavestna, ter čedalje bolj družabna, da je razumela ljudi, ter okolico, kadar so bili slabe volje in predvsem, da se je soočila z odhodom, ter posledično ločitvijo staršev.

Z zvočnim zapisom, ki ga boste kot darilo prejeli ob pripovedki in si ga boste lahko prenesli, pa sem ji popestrila večere in jo v skriti meditaciji peljala čez zmajeve votline na drugo stran v magični pravljični svet. Velikokrat je pripovedovala, da je jahala zmaje, samoroge in ostala bitja.

Vsakokrat, ko je poslušala moje besede ob spremljavi glasbe, je mirno zaspala in se prebudila spočita. Nič več ni bilo mor, niti premetavanja v postelji, nočna lučka ni bila več prižgana, tudi pod posteljo ni bilo treba pogledati.

Ideja pripovedke je nastala na prošnjo moje deklice, ki je zdaj stara 10 let, z željo, da jo poveva še drugim. Med časom pisanja in ustvarjanja ilustracij sva izredno uživali in veseli bova vašega odziva nanjo.

Akcija!

Prednaročilo - Si že našel svojega zmaja?

33,30  26,64