Posvetovalni klic

Predstavljajte si, da vam ponudim uvid v situacijo, ki vam lahko magično izboljša življenje!

Razmislite, kako bi bilo, če bi rešitev na pereče vprašanje dobili samo z enim klicem? Koliko časa, skrbi, žalosti, strahu in dvomov, bi bilo privarčevanih na ta račun?

Morda bi med tem časom, lahko izkoristili vse dane napotke, uspešno razrešili situacijo ali se oddahnili? Morda, bi se končno lahko pogovorili in dosegli rešitev glede razmerja, denarja, zaposlitve, uredili zdravje ali selitev v nov dom in celo izboljšali svoje zavedanje glede tega, kaj vas čaka v prihodnosti, ter povečali svoj uspeh.

Težava je samo ena.

Verjamem, da lahko to dosežete, verjamem, da ste lahko nepremagljivi, uspešni in iznajdljivi. Ne glede na vse, občasno potrebujemo pomoč usmeritve. Nekoga, ki deluje na tem področju. Naj vas ne prestraši beseda JASNOVIDNOST. Ta, za mnoge še vedno nadnaravni čut imamo pravzaprav vsi. Nekateri so se rodili s tem, kot jaz, zopet drugi si ga lahko razvijejo tekom življenja. S svojim darom jasnovidnosti naredim vpogled v vse vidike vašega življenja in posredujem najbolj verjetne izide določenih situacij. Ker verjamem v svobodno voljo in moč manifestacije, tako uporabljam, še vse ostale tehnike zaznave, da vam čim bolj učinkovito nakažem smernice za prihodnost. Ta jasnovidnost se razlikuje od ostalih oblik vedeževanja in napovedi za prihodnost, saj vzame v zakup, kaj se je vaša duša prišla naučit v življenju in razume, kje na tej poti, ste. Tako se lahko razblinijo vsi dvomi in strahovi, predvsem pa morebiten obup nad situacijo v kateri se ne znajdete najbolje.

To odlično metodo, ki jo sama poimenujem, kar božji dar, tako uporabljam za razlago smernic, razreševanje situacij, pri odločitvah, prelomnih življenjskih dogodkih in nenadnih življenjskih preobratih. Vidim avrično polje, matrico in strukturo duše, uporabljam pre kognacijo, telepatsko zaznavam prostor in ljudi, uporabljam tehniko videnje na daljavo, mentalno zaznavo, raznih vplivov tujih energij, entitet in energetskih odtekanj. Odkrivam preteklost, sedanjost, prihodnost in prenesem sporočila angelov varuhov, vodnikov, ter pokojnih prednikov, da lahko podam učinkovit odgovor. Le tako, boste lahko dobili ustrezno pomoč in premagali izziv, pred katerim ste.

Ne dovolite si, da z vašim življenjem upravlja nekdo, ki nima širše
 perspektive zavedanja. Vabim vas, da me pokličete.. 

Kadar stvari odlašamo, največkrat ljudje pridejo k meni prepozno. Pokličejo, ko je situacija pretežka in izgubijo moč nad življenjem. Potonejo v depresijo, občutek krivde, se sramujejo in celo strah jih je prihodnosti. Da ne govorimo o ljudeh, ki jih pri tem omejujejo in sodijo. Na srečo, lahko sodelujete z menoj, ker ima vaš uvid iz popolnoma druge perspektive, kot sami. Vidim zakaj se je nekaj zgodilo, kako daleč je situacija in kaj bi lahko prineslo boljše rezultate. Prav tako, vam da usmeritve in napotke za naprej, da do takih izzivov ne pride ponovno. Z jasnovidnim uvidom lahko pridobite jasnost. Z zakupom minut, tako pridobite čas za pogovor in rešitve. Storitev klica je namenjena vam in razrešitvi vaše situacije. Namenite si nekaj časa, čisto zase.

Z jasnovidnim klicem pridobite:

 • odgovore na vaša vprašanja iz vseh področij na splošno:
  zdravje, ljubezen, denar, zaposlitev, posel, partnerstvo, dom,
  družina
 • poglobljeno razjasnitev na posamezno vprašanje iz
  navedenih tematik
 • veliko uporabnih nasvetov in idej za izboljšanje situacije
 • dodaten tok energije, ki vas bo porinil v želeno smer
 • garancijo na zasebnost in spoštovanje
 • dodatne uvide, napotke iz znanstveno priznanih tehnik
  osvobajanja ujetih energij

To je tako, kot bi imeli osebnega svetovalca, zaupnika in razumevajočo dušo na klic. Prav tako, ne pustite življenja naključjem, ti vas lahko stanejo več, kot en sam klic.

Toda ne verjemite nam samo na besedo. Preberite, kaj drugi menijo o tem:

Zakaj, ne čakati z naročilom?

Morda se vam zdi in še vedno dvomite v jasnovidne sposobnosti in zaznave?

S tem ni nič narobe.

Lahko ignorirate dejstvo, da ste pristali na tej strani po naključju in še naprej… … zamudite priložnost za posel, kar vas lahko stane bogate prihodnosti, … ne vzamete vaše bolezni resno in zamudite priložnost za zdravljenje, … zamudite nakup novega doma in še vedno iščete dražje in veliko slabše izbire, … ne sprejmete odločitve glede razmerja in se znajdete sami ali pa ostanete v bolečem razmerju, … se zadovoljite s tem, kar trenutno imate na izbiro v razmerju, poslu, zdravju ali denarju.

Ali pa za samo v nekaj minutah, enkrat za vselej, s klicem, lahko pridobite jasnost in tako...

 • razrešite situacijo
 • dobite odgovor
 • preženete strahove
 • se povzpnete k uspehu
 • dovolite, da je vaše življenje LAHKO drugačno od RESNIČNOSTI
  v kateri ste se znašli

Vendar se ne OBOTAVLJAJTE!

Če ste pripravljeni, da skupaj razrešimo situacijo, ki vam lahko magično izboljša življenje, boste želeli izkoristiti to posebno priložnost za klic, ki vas lahko pripelje do sanjskega življenja. Zaradi povečanega obsega dela in gostovanj, žal morda ne boste prišli na vrsto., Na voljo je omejeno število klicev na teden. 

Z nakupom si zagotovite prioriteto pred ostalimi. Prav tako, pa si z zakupom paketnih minut vpišete v moj osebni imenik klicateljev in ste vedno na prioritetni listi. S posebnimi paketi ste takoj moj varovanec, ki mi je posebej pri srcu in za vas imam dragoceni bonus.

DARILO ZA ZAKUP PAKETA MINUT:

Na sms številke, ki jo boste dobili, mi lahko 1x na pakt do konca paketa pošljete prošnjo za energijski SOS odriv in tako, vam instantno pošljem energijsko pomoč na daljavo.

Če se je v vas ustvarila želja po klicu, potem sem tu za vas.

Tukaj lahko zakupiš svoje minute ali paket z darilom in prioritetnim klicem

Posvetovalni klic

47,00 137,00