Zelo osebno, o meni

Moje ime je Marija Klincov. Kot otrok sem pri 6 letih začela zaznavati svet onkraj, in če ne bi bilo moje babice in mame, ki je delala, kot jasnovidka, bi ljudje mislili, da je z menoj nekaj narobe. V šoli sem se soočala s kritiko, zbadanjem in posmehovanjem, vedno pa so otroci imeli odnos do moje jasnovidnosti, saj smo goljufali pri testih in igrah in tako sem dobila vzdevek čarovnica Maja. Pri fantih in partnerjih sem imela smolo, ker sem vedno čutila njihovo bolečino in privlačila zlomljene dečke. Agresivni niso zdržali v moji družbi. Imela sem strašno dober čut za starejše, pripovedovala sem jim zgodbe o njihovih pokojnih in jih zabavala na druženjih pri dedku in babici. Želela sem popraviti svet, krivičnost in hudobijo, vendar naletela na ljudi, ki niso zmogli. Ugotovila sem, da lahko pomagaš le tistim, ki te prosijo za pomoč, ter bila velikokrat žalostna, ko sem čutila, njihov obup. Sem medicinka, vendar nisem razumela sistema. Bila sem brezdomka, zato sem potovala po svetu in se izobraževala. Bila sem osamljena, pa potem spet obkrožena in spoštovana. Imela sem priložnost občutiti zlorabo, manipulacijo in krajo podjetja, soočila sem se s preizkušnjo, kako je, ko ne moreš imeti otrok, šla čez sistem in dobila svojo dragoceno deklico. Imela hudo bolezen in napoved smrti, 2 hudi prometni nesreči, vse to je minilo, z vsem sem se izborila in premagala samo sebe. Šla sem čez najhujše strahove, občutke krivde, sramovanja in obtoževanja, danes pa imam
pokončno glavo, dejstvo je, da ničesar nisem zamerila, ničesar vzela osebno, temveč le premagovala izziv za izzivom, preizkušnjo za preizkušnjo, ter se učila. Prebrala na tone knjig in jih prenesla v prakso, obiskala tečaje, delavnice in zmetala na tone denarja.

Danes lahko delam poslanstvo, ker vse to vem, danes vem kako je tistemu, ki pride k meni po pomoč, vem, kako to občuti, sem močan empat in nudim tolažbo takrat, ko je to potrebno, sočutje, pa hkrati odriv, kadar je treba iti naprej.

Dober življenjski trening in izobraževanje za spiritualnega trenerja, terapevta in medija mi je prineslo znanje, ki je edinstveno. Spraviti znanje v prakso, to pa je neprecenljiva izkušnja, ki jo nudim za vas. Nič s čimer se soočate danes ni tako težko, da tega ne bi zmogli, to vem iz lastnih izkušenj in življenja. Nič, kar ne dovolite, vas ne more zlomiti. Vedite pa, da je vaše življenje neprecenljiva kreacija za katero ste odgovorni le vi sami. Spoznajte storitve, s katerimi vam lahko pomagam.

Marija Klincov