Blog

Moja nova pot – jasnovidnost in neurografika

V današnjem blogu vam sporočam veselo novico, da razvijam svoje nove sposobnosti na področju nevrografike in psihologije.

Neurografika je metoda umetniške terapije, ki združuje elemente psihologije in umetnosti za doseganje boljšega čustvenega in duševnega stanja. Gre za postopek risanja, ki pomaga ljudem preoblikovati svoja čustva, misli in zaznave. Metodo je razvil ruski psiholog Pavel Piskarev leta 2014.

Osnovni koncept neurografike temelji na risanju spontanih linij, ki posnemajo nevronske povezave v možganih. Postopek risanja teh linij pomaga aktivirati različne dele možganov in omogoča izražanje podzavestnih misli in čustev.

Postopek vključuje več korakov:

 1. Risanje spontanih linij: Uporabnik začne z risanjem naključnih linij po papirju, brez predhodnega načrta ali cilja.
 2. Povezovanje linij: Te linije se nato povežejo in preoblikujejo, kar pomaga ustvariti občutek povezanosti in celovitosti.
 3. Dodajanje barv: Dodajanje barv pomaga poglobiti čustveno izkušnjo in dodatno spodbuja ustvarjalnost.
 4. Analiza risbe: Uporabnik nato analizira svojo risbo in prepoznava simbolične pomene ter osebne povezave.

Namen neurografike je doseči stanje notranjega miru, zmanjšati stres in tesnobo, ter izboljšati osebno rast in samospoznanje.

Nova storitev: Jasnovidna neurografika za duhovno in čustveno preobrazbo

Dragi iskalci duhovnega ravnovesja z veseljem vam predstavljam svojo novo storitev. Kot jasnovidka in duhovna svetovalka sem razvila edinstveno metodo, ki združuje jasnovidne vpoglede in umetnost neurografike, da vam pomagam preoblikovati vaše čustveno in duševno stanje.

Kaj je jasnovidna neurografika?

Jasnovidna neurografika je metoda, kjer s pomočjo svojih jasnovidnih sposobnosti ustvarjam unikatne risbe, ki odražajo vašo notranjo energijo, misli in čustva. Te risbe delujejo kot ogledalo vaše duše, pomagajo prepoznati in preoblikovati notranje blokade, ter prinašajo harmonijo v vaše življenje.

Kako poteka postopek?

 1. Posvet in jasnovidni uvid: Najprej opravimo posvet, kjer se pogovorimo o vaših trenutnih izzivih in ciljih. S svojimi jasnovidnimi sposobnostmi zaznam vašo energijo in prepoznam področja, ki potrebujejo preobrazbo.
 2. Izdelava neurografike: Na podlagi jasnovidnega vpogleda ustvarim unikatno neurografično risbo, ki simbolično prikazuje vaše notranje stanje in poti do harmonije.
 3. Prejem risbe na dom: Končano risbo prejmete na svoj dom, skupaj s podrobno razlago videnega in napotki, kako jo uporabiti za osebno rast in duhovno preobrazbo. 

 

Kaj pridobite z jasnovidno neurografiko?

Ko prejmete svojo jasnovidno neurografiko in jo postavite na vidno mesto v svojem domu ali pisarni, boste opazili naslednje koristi, odvisno od namena za katerega se dogovorimo v posvetu:

 • Zdravje: Risba bo delovala kot energetski katalizator za izboljšanje vašega fizičnega in duševnega zdravja. Pomagala vam bo sprostiti napetosti, zmanjšati stres in izboljšati splošno počutje.
 • Osebna rast: Spodbujala bo vašo osebno rast, samospoznavanje in duhovno zavedanje. Pomagala vam bo prepoznati in premagati notranje blokade ter omejitve.
 • Odstranjevanje blokad in omejitev: Risba bo pripomogla k odstranitvi energetskih blokad, ki vas zadržujejo pri doseganju vaših ciljev.
 • Finance: Energija risbe bo podpirala pozitivne spremembe na finančnem področju, pomagala pritegniti obilje in izboljšati finančno stanje.
 • Ljubezen: Podprla bo harmonične odnose, pritegnila ljubezen in okrepila obstoječe vezi.
 • Kariera in posel: Pomagala bo pri razjasnitvi kariernih ciljev, izboljšala vašo produktivnost in prinesla uspeh v poslovnem svetu.

Posebna ponudba

Ker razvijam to novo metodo in potrebujem 10 povratnih informacij o delovanju risb za namen opravljanja certificiranja za trenerja na inštitutu za neurografiko, vam ponujam to posebno storitev po ugodni ceni 85€ za samo prvih 10 oseb.  Cena vključuje:

 • Osebni posvet
 • Jasnovidni uvid
 • Izdelavo unikatne neurografike
 • Poštnino
 • Prejem risbe na dom z razlago videnega

Ne zamudite te priložnosti, da preoblikujete svoje življenje in dosežete notranjo harmonijo. Število mest je omejeno, zato si čim prej zagotovite svoje mesto med prvimi desetimi prejemniki te edinstvene storitve.

Za več informacij in rezervacijo termina me kontaktirajte na 041 375 284 ali se javite v kontaktni obrazec..

S toplimi pozdravi in svetlobo,

Marija

Druge aktualne vsebine