Blog

Napoved za leto 2024

Življenju bo potrebno odpreti nova vrata zavesti in uporabiti lastno moč preobrazbe za namen duhovne rasti in obilja.

Letni horoskop 2024 napoveduje zanimivo leto, kar obeta številne preobrazbe. Prave spremembe bodo prinesle nepredvidljive in pogosto neželene dogodke. Predvsem bo poudarek na zunanjem okolju, včasih bomo imeli občutek, da doživljamo osebno in svetovno revolucijo. Čas je za obnovo v duhu, da zrušimo staro in zgradimo novo. To leto si zasluži posebno pozornost.

Gre za obdobje energije MOČI in vprašanj, odločanja in prevzemanja stališč. Določene situacije bodo zahtevale, da dokažete svoj pogum in voljo, se postavite zase, sledite svojim vrednotam in ne obupate. Kljub težkim preizkušnjam, vse poti vodijo k dragocenemu razumevanju sebe, skozi prizmo čustev in četudi se bo kdaj zdelo nemogoče spremeniti smer ali se postaviti proti svojim čustvom, se bosta vaš trud in vztrajnost izkazala za zelo pozitivno delovanje.

Kar zadeva omenjena čustva, je poudarek na zavedanju in možnosti izbire – ČUSTVENA RAST – ČUSTVENA INTELIGENCA. Duša, tako spozna pomembnost usode in nujnost slediti sebi in svojemu božanskemu načrtu.

Tokrat bo vaš UM – MENTAL deloval za vas v sodelovanju z intuicijo, pa poglobil kakovost dojemanja sveta in sebe. To je tako, kot, če bi se učili napredne matematike, če imamo osnovo in poglobljeno moč zaznave, logike in opazovanja, potem bodo negativni aspekti leta za nas mili. Negativne točke, ko nimamo dovolj zavedanja, pa bi bile lahko: samouničevanje, boj z avtoriteto, anksioznost in skrbi. Preboj tega leta je sinonim za veliko neodvisnost, moč in energijo.

VODNIKI NAPOVEDUJEJO:

 Če bi nas vprašali, kako razumemo vaše leto 2024, bi morali prvo razumeti besedo MOČ. Vse leto je v znamenju moči in pozitivnega naboja za spremembo v simbolični barvi rumene, ki predstavlja središčno sonce, od koder vam pošiljamo energijo za spremembe.

Pozitivni aspekti tega leta se bodo kazali v doseganju miru, sožitja, služenju višjim namenom, ljubezen, vrednote in pogum. Ko ne boste v balansu z vplivom energij od zgoraj in vašemu višjemu vodstvu pa se zna to poznati na način doživljanja jeze, nevroze, anksioznosti, agresije, egoizma, fanatizma, prekomernemu razdajanju, strahovom in pasivnosti.  

Glede duše, vam lahko rečemo, da bo povečan pretok energij za ljudi, ki so zavedni sebe in delujejo v korist enosti, omogočena bodo astralna potovanja, močnejši uvidi, poglobljena čustva, harmonizacija trojstva, sprejemanje vodstva od vaših osebnih vodnikov in povečana rast intuicije, ter prebujenosti.

Premagovali boste svoja čustva, za namen postati čustveno inteligentno bitje, za kar boste na koncu leta hvaležni, saj boste vzpostavili notranji mir in brezpogojnost. Pomagajte si s tem izrekom:

JAZ SEM, sila Boga na delu in zato zmagujem vsak dan. Moje največje dušno zadovoljstvo je hoditi po sredini.

Stvarstvo vam bo ustreglo v vaših manifestiranih željah, če se boste odločili verjeti, da ste vredni in letos trdo zastopali svoje vrednote. Sreča bo na strani pogumnih.

V trenutkih velikih sprememb se spomnite na nas, stvarstvo vam vedno želi pomagati. Vse spremembe, ki jih boste deležni, bodo korenite, vendar v vaše dobro. Življenju bo treba odpreti nova vrata, kljub temu, da boste zapirali stara, ki ne vodijo več nikamor. Žal tisti, ki radi pobegnete v preteklost, tokrat ne boste imeli druge izbire. Gnalo vas bo v napredek, v naprej, v doseganje boljšega in lepšega.

Tisti, ki se boste odločili, da v letošnjem letu zmagate – vedite, da imate vse priložnosti za to. Odprite si možnosti in bodite blagoslovljeni z mirom, radostjo, zdravjem, obiljem in ljubeznijo.

Za vse na svetu, bodo delovale energije razumevanja, sočutja in odpuščanja, po drugi strani pa tudi povratni bumerang za vsa nasprotja.

Leto gre po načelu TAKO KOT ZGORAJ – TAKO SPODAJ! In  KOT V DUŠI, TAKO V ZUNANJOSTI!, ne bo prostora za maske, slepe miši in pretvarjanje.

In v znamenju:  DUHOVNA RAST SE POGOSTI ZGODI NEPRIČAKOVANO!

Še nekaj smernic,…..

Začetki leta so kontroverzni in v znamenju nemirnega obdobja, ki nas bodo učili izboljšati življenje, vendar na račun omejitev in težkih lekcij. Le z uničenjem starega lahko pride novo. Glavna usmeritev leta 2024 so rast, samorazvoj in odkrivanje talentov.

Leto 2024 obeta obdobje bogato z dogodki in priložnostmi. Še posebej ugodno obdobje za poklicni razvoj, kariero, izobraževanje in ustvarjalno uresničevanje. Naklonjeno bo tistim, ki jasno vedo, kaj želijo, se trudijo, to počnejo brez odlašanja, tudi ko se pojavijo težave.

Leto 2024 ni namenjeno nepremišljenim tveganim poslom, sumljivim investicijam, ki lahko prinesejo resne finančne pretrese. Gre za obdobje intenzivnega dela, oblikovanja močnih vezi in obdobje, ki prinese srečo tistim, ki znajo obvladovati sebe, ne obupati na pol poti, so pripravljeni na sprejemanje sprememb in nadaljevanje razvoja.

Ljubezen

Prva polovica leta je ugodna za romantična spoznavanja, zmenke in osvajanje. Srečni pari bodo lahko uživali v harmoniji in stabilnosti odnosov. Toda tudi to stanje lahko postane boleče; zato svetujem, da v odnose uvedete dodatne strasti, zabavo in novosti, poskusite z jasno komunikacijo, da se izognete resnim konfliktom. Jeseni so mogoče prelomne spremembe v osebnem življenju marsikoga. Samski bodo imeli priložnost spoznati sorodno dušo, odnosi pa bodo stabilni in trajni.

Predstavnike vseh znamenj čaka situacija, kjer je konflikt z ljubljeno osebo neizogiben, predvsem se to kaže v razporeditvi časa med delom in družino. Če ne boste namenili dovolj pozornosti svojim bližnjim, lahko situacija vodi do prekinitve odnosov. Leto je ugodno za poroke, sklepanju trajnih zvez, odločitvah o skupnem življenju in snovanju družine, takšna zveza bo stabilna in prinašala materialno blaginjo.

Kariera in finance

Leto je vedno povezano s prihodom obdobja gospodarske rasti in razvoja. Odpirajo se nove priložnosti za poslovanje, poklicno rast in uresničevanje potenciala. Izkoristite moč leta in posvetite največ pozornosti karieri, namenite čas razvoju veščin, pridobivanju novega poklica in izobraževanju. Preudarne naložbe se bodo hitro izplačale. Vodstvo bo cenilo napore tistih, ki trdo delajo, razmišljajo o novih idejah in jih začnejo uresničevati brez strahu. Visoka verjetnost napredovanja ali zamenjave službe. To je dobro leto za izvajanje večjih projektov in kreativnosti.

Podjetniki bodo dobili veliko priložnosti za razvoj svoje dejavnosti in premikanje v nove smeri. Podjetja se bodo morala vprašati o ceni dela in nagraditi dobro, vse informacije je treba skrbno preveriti in analizirati, če bodo podjetja ubirala stare poti se zanje situacije sila neugodne. Uspeh je mogoč le z jasnim načrtovanjem dejavnosti in sledenjem premišljeni strategiji. Vztrajnost bo zagotovo privedla do pozitivnega rezultata, najpomembneje je, da se izognemo naglici in nepremišljenim odločitvam. Najbolj ugodne naložbe v letu 2024 so vlaganja v lasten razvoj. Ti bodo začeli prinašati dobiček v drugi polovici leta, zato se ne smete odrekati izobraževanju, tečajem, usposabljanju in mojstrskim nazivom.

Zdravje

Leto je povezano z intenzivnim delom, zato prekomerno delo lahko postane glavni problem, ki povzroča izgorelost, ter vpliva na zdravje. Utrujenost in čustvena nestabilnost se lahko spremeni v izgubo motivacije, zato, ne pozabite na počitek. Obdobje je ugodno za opustitev slabih navad in prehod na zdrav način življenja. To je veliko lažje storiti zdaj kot kadar koli prej. Slediti boste morali kakovosti spanja in prehrani. Prekomerna telesna teža lahko postane težava, nespečnost pa bo privedla do apatije, depresije in splošnega zloma. Priporočljivo je, da okrepite imunski sistem in uvedete redno gibanje.

Vabim vas, da spremljate vsebine in se ob nepredvidljivih situacijah posvetujete kako naprej. Če se boste dobro pripravili na leto, ki je pred nami, ste lahko prepričani, da uspete na vseh področjih katerim boste namenili trud. 

Napoved za leto 2024

Najbolj osebna in podprta letna napoved za leto 2024!

Ponujamo vam priložnost, da pridobite osebno napoved za leto 2024, ki je popolnoma prilagojena vam in vašemu poteku skozi leto. Ta napoved vključuje vse, kar potrebujete, da se pripravite na najboljše leto doslej.

Kaj vključuje naša letna napoved:

 1. Oris leta 2024 na splošno in vaše znamenje: Dobite vpogled v splošne energije in trende za leto 2024 in vaš horoskop.
 2. Osebno pismo vodnikov: Prejmite osebno sporočilo vodnikov, namenjeno samo vam.
 3. Osebna tema: izberite zdravje, ljubezen, denar in posel, družina: Raziskujte vaše leto po ključnih področjih, glede na pogovor in vaše želje.
 4. Sporočilo ženskih vodnic (če ste ženska) ali moških vodnikov (če ste moški): Usmeritve vaše energije, zavedanja, prednikov in stanje notranjega otroka.
 5. Osebne afirmacije: Močna orodja za krepitev pozitivnih miselnih vzorcev.
 6. Osebni namig in vaš dušni stavek v letu 2024: Vodstvo za vaše duhovno potovanje skozi leto.
 7. Molitev: Osebna molitev za podporo in vodstvo.

Poleg tega, da je napoved popolnoma prilagojena vam, vam nudim brezplačni telefonski posvet pred izdelavo. To je priložnost, da se pogovorimo o vaših potrebah in pričakovanjih.

Na voljo so 3 izvedbe napovedi:

 • Napoved 1 za 66€: Vključuje NAPOVED + 1 klic čez leto.
 •  
 • Napoved 2 za 88€: Vključuje NAPOVED + 2 klica za večji nadzor in dodatno vodenje, VNOVČLJIVOST DO KONCA  LETA 2024.
 •  
 • Napoved 3 za 111€: Vključuje NAPOVED + 3 klice za največji nadzor in vodstvo v ključnih situacijah, VNOVČLJIVOST DO KONCA LETA 2024.

Napoved je namenjena samo vam in je resnično osebna.

Ne zamudite priložnosti za napoved, ki vam bo prinesla podporo, vodstvo in vpogled v vaše leto 2024. Stopite korak naprej v vaše najboljše leto doslej.

CENA je S POPUSTOM IN PREDPLAČILOM izdelave do 20.12.23 in omejena na 30 naročil osebnih napovedi.

Facebook
Druge aktualne vsebine