Blog

O moji jutranji rutini, ki mi je spremenila življenje

V današnjem blogu sem za vas pripravila jutranje branje, ki bo dvignilo vašo vibracijo.

Da bi si zvišali vibracijo, si lahko pomagate s spodaj napisanimi afirmacijami, ki vam bodo pomagale uskladiti se s tokom stvarstva in kreacije.

Dobro je, da si prvo dovolite nekaj spremeniti, imate namero po dobrem začetku dneva, da sprostite ideje, sprostite sebe, preden prične delovati jutranji tok in si govorite novo zgodbo, prav tako, kot jo želite doživeti in zgodba vašega življenja se bo odvila po zgodbi, ki si jo govorite.

Veste, da vse kar živite, vse kar delate, vse kar doživljamo vsi in ustvarjamo je odgovor na zgodbo, ki si jo govorimo.

Zato, če si želite spremembe zgodbe vašega življenja, si morate pripovedovati zgodbo, ki vam je všeč, na način, ki prebuja vaša pozitivna čustva, med tem, ko jo govorite.

Dobro bi bilo, da bi pred tem odstranili vse odgovore in čustva drugih iz vaše zgodbe, svoje pa obdržali, kot odgovor na to, kje trenutno ste.

Ohranite samo tisto, kar vam služi, kot valovanje v smer kamor želite it. Poskusite slišati svojo zgodbo, ki vam jo stvarstvo v vas govori,preko vašega srca.

Preberite na glas in si ob tem predstavljajte žive slike stvari, ki se vam dogajajo ali pa uporabite domišljijo, kako bi si želeli, da poteka vaš dan.

ZGOBA ZA BRANJE

Danes ne bom hitel-a. Občutil-a bom razkošje časa. Ničesar ne potrebujem dokazovati.

Z lahkoto vse naredim, vse se mi odkriva medtem, ko delujem. Vse več jasnosti prihaja in vse več miru v mojem srcu.

Zavedam se, da vem, kaj rad-a počnem in zato sem v kontroli nad vsem, vendar se trudim, da spustim to kontrolo in delujem zavestno s tokom življenja. Ne želim kontrolirati stvari. Rad-a imam to, da se stvari uredijo same po sebi.

Rad-a imam naraven ritem dogodkov, verjamem v dobro dogajanja.

Verjamem, da so valovi dobrega počutja in valovi neugodja in vesel-a sem, da sem v svojem valovanju dobrega počutja in veselim se vsega dobrega, kar prihaja s tem valovanjem.

Rad-a sem nepredvidljiv-a in nenavaden -a, rad-a sem sam sebi vodnik/vodnica, v harmoniji z vesoljem, milostjo, rad-a sem v harmoniji z naravo.

Rad-a imam, da me valovanje ponese k veliko stvarem in verjamem v ritem tega planeta, vesolja, v dobro počutje vsega.

Verjame v valovanje dobrega počutja kot prevladujočo silo vsega in da je tu samo zame. Verjamem da je tu tudi za vse nas, ampak še posebej občutim, da je tu zame.

Zato, ko hočem malo več, tega valovanja, se sprostim malo bolj. Samo sprostim se malo bolj. Res mi gre dobro. In čisto u redu sem, dobro delujem in ljubim svoje življenje.

Rad-a sem to, kar sem in rad-a ustvarjam svoje priložnosti, rad-a raziskujem nove podatke in rad-a pridem do novih spoznanj in rad-a imam stvari, ki si jih želim in katere še nisem kreiral in rad-a sem pozor-en, -na, na signale, ki pridejo v moje valovanje.

Moje delo je enosmerno, moje delo je samo, da naredim kar je potrebno, da se sprostim in si dovolim kreirati okolje v katerem vibriram, tisto kar hočem imeti in kar si želim, da lahko valovi to ponesejo k meni.

Zato pogovori ne pridejo vsi naenkrat, pridejo en za drugim, videnja pridejo en za drugim, spoznanja, moje počutje da sem vred-en, -a, pridejo z lahkoto, nežno.

Rad-a se zavedam, da mi gre vse dobro od rok, da ko imam ideje in se fokusiram na to, da sem jaz tist-i-a, ki kreiram svojo realnost in vidim, kako mi to služi.

Zavem se, da ne stopam več v stare vzorce, ki mi prej niso služili, temveč prevzamem nova prepričanja in jih prikrojim tako, da sem zdaj na novem področju, kjer lahko na novo prevevam, osvetljujem situacije, razumem vibracijo in to da sem vibracijsko bite, tukaj in ZDAJ! ZDAJ! ZDAJ!.
Jaz sem v obilju z naravo.

Dobro počutje vedno pride k meni.

Jaz sem pogosto sprejet-a in razumljen-a od ljudi, ki jih srečujem.
Rad-a imam to življenje, ki ga živim, zanimivo je, kako se mi povečujejo možnosti in rast in spreminja moje okolje, ki mi pomaga da nadaljujem v spoznavanju novih stvari, ki si jih želim.

Vem, da kdaj nisem vibracijsko usklajen-a z vsem, kar si želim, vendar lahko občutim razliko in vem kam se lahko usmerim v katero smer, da je vsakič bolje in bolje.

Obkrožen sem z ljudmi, ki enako gledajo na življenje kot jaz in res je odlično biti v moje fizičnem telesu. Zdrav-a sem in moje zdravje mi služi.

In spoznavam kdo sem in čutim, da sem v povezavi sam-a s seboj, moja notranja moč in izvor preplavita moje telo, kot bi me objela nevidna sila in tako samo občutim dobro počutje.

Včasih dobim utrinke tistega, kar je v moji vibracijskem sosledju in res uživam v tem, kako se mi odvija življenje in spoznavam, kako me ljudje okoli mene dojemajo.

Občutim mir, da se z lahkotnostjo osvobodim ujetosti od tega, kar mislijo drugi in kar hočejo od mene.

Jaz sem, ki sem.

Vesela bom vaših komentarjev, ki pa jih napišite, ko opravite to vajo vsako jutro, preden začnete dan, najmanj 21 dni zaporedoma.

Druge aktualne vsebine